nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Banci Penduduk 2020 Dijangka Selesai Oktober Ini

14 SEPT: Banci Penduduk dan Perumahan Malaysia 2020 dijangka akan diselesaikan pada Oktober hadapn dan laporan awal mengenainya akan diterbitkan pada Januari tahun depan.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Ekonomi), Datuk Seri Mustapa Mohamed, berkata sejak dilancarkan pada 7 Julai tahun lalu, banci yang dilaksanakan buat kali keenam itu sudah tertangguh sebanyak empat kali akibat pandemik COVID-19.

Menurut beliau, sebanyak 79.9 peratus daripada 32.6 juta penduduk negara ini sudah dibanci setakat pada 12 September lalu.

“Pada pandangan kami, kita akan dapat selesaikan pada Oktober dan akan memastikan maklumat lengkap akan dapat diperolehi.

Datuk Seri Mustapha Mohamed

“Selain kaedah utama melalui Banci Dalam Talian (e-Census), kita akan menggunakan kaedah Temu Bual Telefon Dibantu Komputer (CATI) yang dilaksanakan secara berterusan.

“Kita akan cuba terus menggunakan kaedah banci secara bersemuka sehingga akhir bulan depan berikutan masalah geografi dan capaian internet yang kita dihadapi. Kita masih ada 20.3 peratus penduduk yang masih belum dibanci,” katanya pada sesi Pertanyaan Bagi Jawab Lisan di Dewan Rakyat, hari ini.

Beliau menjawab soalan Ahli Parlimen GPS Sibuti, Lukanisman Awang Sauni mengenai Program Banci Penduduk dan Perumahan Malaysia 2020 yang terjejas akibat COVID-19 akan dilaksana semula.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.