nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Dua Lokaliti di Pahang, Sabah Kena PKPD Bermula Selasa Ini

12 SEPT: Majlis Keselamatan Negara (MKN) hari ini mengesahkan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) masing-masing satu lokaliti di Pahang dan Sabah bermula Selasa ini. 

PKPD ini akan dilaksanakan di Rancangan Rumah Murah (RRM) Kampung Kolek, Sungai Lembing, Kuantan, Pahang dan Perumahan IOI Plantations, Unico Oil Mill Sdn Bhd, Segama, Lahad Datu, Sabah.

Ketua Pengarah Keselamatan Negara, Datuk Rodzi Md Saad berkata, PKPD ini akan berkuat kuasa selama 14 hari bermula 14 September.

RODZI

“Setelah meneliti pembentangan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) mengenai penilaian risiko serta trend jangkitan COVID-19, PKPD akan dilaksanakan sehingga 27 September depan.

“MKN juga turut akan melanjutkan pelaksanaan PKPD di Kampung Nelayan Benut, Mukim Sungai Pinggan, Pontian, Johor, yang dijadualkan tamat pada 13 September 2021, bermula 14 September hingga 20 September,” katanya menerusi kenyataan, hari ini.

Sementara itu dalam perkembangan berkaitan MKN turut mengumumkan penamatan PKPD di tiga lokaliti di Sabah, membabitkan Taman Megah Jaya dan Kampung Bukit Gemuk, Tawau serta kampung Nasakot, Ranau.

PKPD di tiga lokaliti berkenaan akan ditamatkan pada 13 Disember 2021 seperti yang dijadualkan selepas meneliti pembentangan oleh KKM mengenai situasi semasa.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.