nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bilik acu pakaian dibenarkan di negeri Fasa 1 dan 2

12 SEPT: Penggunaan bilik acu pakaian di premis jualan pakaian, fesyen dan aksesori termasuk gedung serba-serbi di negeri Fasa Satu dan Dua Pelan Pemulihan Negara (PPN) kini dibenarkan.

Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, Datuk Seri Alexander Nanta Linggi berkata, prosedur operasi standard (SOP) untuk menggunakan bilik acu pakaian itu merangkumi penyediaan sarung tangan pakai buang bagi kegunaan pelanggan.

Katanya, kedai bunga dan nurseri serta kedai aktiviti luar termasuk peralatan perkhemahan dan memancing turut dibenarkan beroperasi di negeri Fasa Satu dengan SOP tempoh masa pelanggan dalam premis dihadkan kepada maksimum dua jam saja.

ALEXANDER NANTA

“Pandu uji kenderaan di pusat pengedaran dan jualan kenderaan dibenarkan di negeri Fasa Dua, manakala bagi kedai kosmetik, penjagaan kulit dan minyak wangi, penggunaan sampel penguji hanya dibenarkan dengan khidmat rundingan oleh pakar runding atau pekerja,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Negeri berada di bawah Fasa Satu PPN ialah Kedah dan Johor; Fasa Dua terdiri daripada Pulau Pinang, Perak, Kelantan, Terengganu, Pahang, Melaka, Sabah, Selangor, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya; manakala Fasa Tiga adalah Perlis, Negeri Sembilan dan Sarawak.

Kedai pakaian, fesyen dan aksesori dibenarkan beroperasi sejak 16 Ogos lalu namun kemudahan acu pakaian tidak dibenarkan ketika itu.

Nanta berkata, semua aktiviti perkhidmatan di kedai gunting rambut, penggaya rambut dan salun atau pusat kecantikan dibenarkan di negeri Fasa Dua dan Tiga PPN.

“Pegawai penguat kuasa akan menjalankan pemantauan dan pemeriksaan setiap hari bagi memastikan kesemua sektor di bawah sektor perdagangan pengedaran, pemborongan dan peruncitan tidak memberi kesan kepada penularan semula wabak COVID-19,” katanya

Get real time updates directly on you device, subscribe now.