nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Annuar Musa akan pastikan kebebasan media bertanggungjawab

12 SEPT: Kementerian Komunikasi dan Multimedia (KKMM) akan memastikan kerajaan hari ini mengamalkan konsep kebebasan media yang bertanggungjawab.

Menterinya, Tan Sri Annuar Musa memaklumkan adalah penting untuk KKMM reinvent, rejuvenate dan menjadi lebih kreatif supaya KKMM akan terus menjadi saluran yang berkredibiliti dan berfungsi dengan efisien.

“KKMM bukan sahaja akan menjadi suara kerajaan tetapi merasakan nadi setiap rakyat, selaras dengan konsep ‘Keluarga Malaysia’ yang akan menghubungkan Putrajaya kepada rakyat di setiap pelosok negara, meskipun di kampung yang paling terpencil.

“Selama dua minggu yang lalu, setiap hari saya telah melawat, berjumpa, mendengar taklimat dan mengadakan sesi libat urus dengan pengurusan tertinggi dan kakitangan semua Jabatan dan Agensi di bawah KKMM, dari unit yang paling kecil sehinggalah yang paling besar seperti Jabatan Penyiaran Malaysia (RTM) dan Jabatan Penerangan Malaysia (JaPen).

“Ini adalah seiring dengan objektif saya untuk mengangkat KKMM ke persada yang lebih baharu dan lebih dinamik, seiring dengan masa dan keperluan rakyat Malaysia sebagai rakyat global,” jelasnya kepada Astro Awani hari ini .

Beliau pada masa sama berharap semua kakitangan KKMM bersedia untuk bekerja dan menjadi suara kerajaan yang responsif, seiring dengan aspirasi rakyat untuk bersama membina Keluarga Malaysia.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.