nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM hargai jasa petugas barisan hadapan di SJR

10 SEPT: Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob hari ini menzahirkan penghargaan dan ucapan terima kasih kepada petugas barisan hadapan yang membantu melaksanakan sekatan jalan raya (SJR) di Lembah Klang.

Antara pihak berkuasa terbabit termasuklah Polis Diraja Malaysia (PDRM), Angkatan Tentera Malaysia (ATM), Jabatan Sukarelawan Malaysia (RELA) dan penguat kuasa lain yang ditugaskan memantau sekatan jalan raya.

Perdana Menteri menyatakan penghargaannya melalui ciapan di Twitternya susulan peralihan status Lembah Klang daripada Fasa 1 ke Fasa 2 Pelan Pemulihan Negara (PPN), berkuat kuasa hari ini.

Ismail Sabri yang juga Ahli Parlimen Bera turut menzahirkan penghargaan kepada anggota ditugaskan bagi memantau SJR yang masih beroperasi di seluruh negara.

“Pengorbanan dan jasa semua amatlah dihargai oleh saya dan rakyat Malaysia. Terima kasih barisan hadapan Keluarga Malaysia,” katanya dalam ciapan menerusi akaun Twitternya hari ini.

Ciapan berkenaan turut disertakan tanda pagar #KeluargaMalaysia dan #BekerjaBersamaRakyat.

Kelmarin, media melaporkan Lembah Klang beralih ke Fasa 2 PPN, membabitkan Selangor, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya dengan keputusan itu dicapai menerusi Mesyuarat Jawatankuasa Khas Pengurusan Pandemik COVID-19.

Berikutan itu, rentas daerah dibenarkan kepada individu lengkap dos vaksin, manakala pasangan suami isteri jarak jauh yang lengkap divaksin pula dibenarkan untuk merentas negeri.

Kelonggaran lain diberikan bagi peralihan fasa berkenaan adalah sama seperti negeri yang memasuki fasa dua sebelum ini, yang ditetapkan Majlis Keselamatan Negara (MKN).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.