nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hishammuddin hargai pengorbanan anggota ATM di SJR

10 SEPT: Menteri Kanan Pertahanan Datuk Seri Hishammuddin Hussein, mengesahkan Angkatan Tentera Malaysia (ATM) akan terus bekerjasama dan berganding bahu dengan Polis Diraja Malaysia (PDRM) untuk mengawal ketat sekatan jalan raya (SJR) di laluan sempadan antara negeri.

Hishammuddin berkata tindakan berkenaan selari dengan keputusan kerana menamatkan kebanyakan SJR di Lembah Klang selepas Kuala Lumpur, Putrajaya dan Selangor beralih ke Fasa 2 Pelan Pemulihan Negara (PPN), bermula hari ini.

Berikutan itu, Hishammuddin yang Ahli Parlimen Sembrong mengucapkan terima kasih dan penghargaan kepada petugas barisan hadapan terutama ATM yang berusaha kerana membantu PDRM mengawal SJR di Lembah Klang tanpa mengira hari siang atau malam, ribut dan panas, biarpun terpaksa berjauhan dengan keluarga masing-masing.

“Tabah bekerja siang malam, cekal bertugas dalam ribut, hujan, panas, sabah walau kurang masa dengan keluarga. Demi rakyat, untuk negara,” katanya dalam muat naik di Facebook, hari ini.

Hishammuddin menyatakan ATM akan terus membantu PDRM di SJR di laluan sempadan negeri.

Sebelum ini, Perdana Menteri Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob mengumumkan Lembah Klang akan beralih ke fasa dua Pelan Pemulihan Negara (PPN), berkuatkuasa hari ini.

Berikutan itu, kerajaan akan memberikan pelbagai kelonggaran kepada penduduk Lembah Klang termasuk membenarkan aktiviti rentas daerah dibenarkan kepada individu yang telah lengkap menerima dua dos vaksin.

Pasangan suami isteri jarak jauh yang lengkap divaksin dibenarkan untuk merentas negeri; manakala ibu bapa yang telah mendapat dua dos vaksin dibenarkan merentas negeri untuk berjumpa anak mereka yang berusia di bawah 18 tahun.

Selain itu kerajaan juga akan membenarkan aktiviti ‘dine-in’ di premis makanan untuk pelanggan yang lengkap menerima dua dos vaksin.

Pada masa sama, kerajaan juga bersetuju untuk melonggarkan Prosedur Operasi Standard (SOP) bagi aktiviti sukan, riadah dan rekreasi, untuk negeri-negeri yang berada di bawah Fasa 1.

Antara ketetapan yang telah diputuskan ialah membenarkan aktiviti sukan indoor, kecuali gimnasium, kepada individu yang telah lengkap dua dos vaksin.

Manakala, fasiliti sukan dan rekreasi komersial tertutup (indoor) dibenarkan beroperasi dengan kawal selia, hanya kepada pelanggan yang telah lengkap divaksin dan perlu dilakukan secara janji temu di samping pematuhan SOP.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.