nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Agensi Pelancongan Dibenar Operasi Tanpa Daftar CIMS

10 SEPT: Syarikat agensi pelancongan dibenarkan beroperasi serta merta tanpa perlu mendaftar dengan ‘COVID-19 Intelligent Management System’ (CIMS), bagi menjayakan projek rintis gelembung pelancongan Langkawi yang akan bermula pada 16 Sept ini

 Menteri Pelancongan, Seni dan Budaya Datuk Seri Nancy Shukri berkata, keputusan itu dibuat dalam mesyuarat Jemaah Menteri yang dipengerusikan Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob hari ini.

“Keputusan itu sebagai berita baik kepada pemain industri kerana dapat membantu 5,335 agensi pelancongan berdaftar di negara ini untuk menjana semula pendapatan mereka, setelah terjejas hampir dua tahun akibat pandemik COVID-19.

“Kerajaan sentiasa komited untuk memulihkan ekonomi dan memastikan kesinambungan perniagaan penggiat industri pelancongan dan kebudayaan, terutamanya dalam mengekalkan pekerjaan mereka yang terlibat dalam rantaian sektor yang sama,” katanya menerusi kenyataan hari ini.

Datuk Seri Nancy Shukri

Terdahlu, kerajaan semalam mengumumkan kebenaran kepada pengunjung domestik dari seluruh negara untuk mengunjungi Langkawi, kecuali mereka yang berada di kawasan yang dikenakan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD).

Pulau peranginan di utara tanah air yang dipilih sebagai destinasi pertama projek rintis program gelembung pelancongan itu, adalah terhad kepada individu yang lengkap dos vaksin COVID-19 mereka.

Nancy berkata kerajaan telah menyalurkan pemberian bantuan khas sekali beri RM3,000 kepada 2,899 agensi pelancongan, melibatkan peruntukan sebanyak RM8.6 juta manakala pembayaran kepada 2,436 agensi pelancongan lagi sedang diproses. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.