nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

SOP aktiviti sukan negeri Fasa 1 PPN dilonggarkan

9 SEPT: Jawatankuasa Khas Pengurusan Pandemik COVID-19  semalam bersetuju melonggarkan prosedur operasi standard (SOP) bagi aktiviti sukan, riadah dan rekreasi untuk negeri di bawah Fasa Satu Pelan Pemulihan Negara (PPN) berkuat kuasa esok.

Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, antara ketetapan yang diputuskan jawatankuasa tersebut ialah membenarkan aktiviti sukan ‘indoor’ (kawasan tertutup), kecuali gimnasium, kepada individu yang lengkap dos vaksin.

“Kemudahan sukan dan rekreasi komersial tertutup (indoor) dibenarkan beroperasi dengan kawal selia, hanya kepada pelanggan yang lengkap divaksin.

“Penggunaan kemudahan ini perlu dilakukan secara janji temu di samping pematuhan SOP.

“Keputusan ini dibuat berdasarkan penilaian risiko semasa oleh Kementerian Kesihatan (KKM) serta MKN dan akan berkuat kuasa Jumaat ini,” katanya.

Ismail Sabri menambah, sektor perdagangan dan pengedaran, perniagaan kedai bunga, kedai peralatan aktiviti luar (outdoor) dan galeri perumahan turut dibenarkan beroperasi mulai esok bagi negeri Fasa Satu PPN.

Selain itu katanya, kelonggaran tambahan bagi aktiviti kedai gunting, pendandan rambut dan salon kecantikan dibenarkan untuk negeri yang dikategorikan dalam Fasa Dua dan Tiga PPN.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.