nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis siasat dakwaan Guan Eng langgar perintah kuarantin

9 SEPT: Polis kini menjalankan siasatan berhubung dakwaan Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng yang dikatakan melanggar prosedur operasi standard (SOP) dan perintah kuarantin kendiri baru-baru ini

Guan Eng disiasat polis selepas Parti Gerakan dan MCA membuat laporan polis kerana mengesyaki bekas Ketua Menteri Pulau Pinang berkenaan dikatakan melanggar perintah kuarantin kendiri dengan menghadiri Sidang Dewan Undangan Negeri (DUN) Pulau Pinang, pada 2 September lalu.

Mereka tampil membuat laporan polis selepas peguam, Gobind Singh Deo memberitahu Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur, Guan Eng tidak dapat menghadiri perbicaraan kes rasuah pembinaan terowong membabitnya bekas Menteri Kewangan terbabit kerana perlu menjalani perintah kuarantin kendiri selama 10 hari bermula 1 hingga 10 September ini.

Berikutan itu Ketua Polis Pulau Pinang, Datuk Mohd. Shuhaily Mohd. Zain berkata polis akan memanggil Guan Eng memberi keterangan berhubung laporan polis dibuat pemimpin Gerakan dan MCA, beberapa hari lalu.

“Setakat ini, pihak polis menerima tiga laporan mengenai isu tersebut, siasatan telah bermula dan dijalankan di bawah Kertas Enkuari Polis (KEP),” katanya  dalam satu kenyataan ringkas hari ini.

Datuk Mohd. Shuhaily Mohd. Zain

Semalam, dua sayap parti pembangkang Pulau Pinang iaitu Gerakan dan MCA membuat laporan polis terhadap Guan Eng kerana didakwa mengingkari peraturan kuarantin kendiri.

Mereka mendakwa Guan Eng hadir ke Sidang DUN Pulau Pinang pada 2 September lalu sedangkan beliau diarah menjalani kuarantin kendiri kerana menjadi kontak rapat kepada pesakit Covid-19 bermula 1 hingga 10 September ini.

Berikutan itu Mohd. Shuhaily, berkata polis telah mengambil keterangan daripada tiga individu iaitu mereka yang telah membuat laporan polis berhubung isu berkenaan.

“Polis akan merekodkan keterangan daripada Setiausaha DUN dan wakil Kementerian Kesihatan hari ini bagi melengkapkan kertas siasatan kes terbabit,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.