nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Menteri Russia maut ketika cuba selamatkan pengarah filem

9 SEPT : Menteri Kecemasan Russia, Yevgeny Zinichev, 55, menemui ajal ketika cuba menyelamatkan seorang pengarah filem yang tergelincir dari cerun ketika sesi latihan di Kutub Utara.

Menurut kenyataan Kementerian Kecemasan Russia, Zinichev terbunuh ketika berusaha menyelamatkan pengarah filem, Alexander Melnik, 63, dalam tragedi berhampiran bandar Norilsk.

Kejadian itu berlaku ketika Zinichev terjun ke sebuah sungai di kawasan itu namun kepalanya terantuk ke batu ketika cuba menyelamatkan Alexander Melnik seorang jurukamera jatuh dari cerun ketika sedang melakukan pengambaran latihan.

Zinuchec yang pernah berkhidmat dalam pasukan keselamatan Presiden Russia, Vladimir Putin, adalah anggota Kabinet Russia yang pertama meninggal dunia ketika bertugas.

Presiden Russia, Putin dalam ucapan yang takziah kepada keluarga Zinichev, menyatakan beliau terkejut dengan berita tragik mengakibatkan kematian menteri Kabinetnya.

Manakala pemimpin dan pegawai kerajaan menyifatkan Zinichev sebagai penjawat awam yang setia dan terkorban sebagai seorang ‘hero’ manakala duta besar Britain di Russia turut mengucapkan takziah.

Sebagai ketua Kementerian Kecemasan, dia memegang amanah besar membabitkan tugas berprofil tinggi, menangani bencana alam dan tragedi buatan manusia serta berdepan keadaan memerlukan tindak balas cepat di seluruh negara.

Zinichev dikatakan menyertai latihan menghadapi bencana alam selama dua hari di beberapa bandar Artik termasuk Norilsk, mulai Selasa lalu membabitkan lebih dari 6,000 peserta.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.