nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

BERSATU kekal pendirian tidak perlu undi percaya kepada PM

9 SEPT: Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) mengambil pendirian bahawa usul undi percaya bagi menentukan keabsahan Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob sebagai Perdana Menteri adalah tidak perlu diadakan pada sidang Dewan Rakyat, minggu depan.

Ketua Penerangannya, Datuk Wan Saiful Wan Jan berkata tindakan berkenaan tidak wajar kerana kuasa Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah melantik Perdana Menteri diabsahkan oleh Dewan Rakyat.

“Yang di-Pertuan Agong ini adalah kuasa yang lebih tinggi. Saya rasa penghormatan perlu kita beri kepada keputusan tersebut.

WAN SAIFUL

“Kuasa ini sebenarnya kuasa mutlak Yang di-Pertuan Agong yang membuat keputusan bahawa sudah ada bilangan yang cukup seperti diumumkan iaitu mendapat sokongan 114 Ahli Parlimen,” katanya pada sidang media sempena ulang tahun ke-5 penubuhan BERSATU di pejabatnya hari ini.

Sebelum ini, Ahli Parlimen Lembah Pantai, Fahmi Fadzil dilaporkan berkata, usul undi percaya tidak diletakkan dalam agenda aturan urusan mesyuarat Dewan Rakyat yang bakal bersidang minggu hadapan.

Pengarah Komunikasi Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu berkata, aturan urusan mesyuarat Parlimen diterimanya menetapkan antara usul terawal adalah berkenaan pemilihan Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat dan cadangan daripada Menteri Dalam Negeri.

Terdahulu, Wan Saiful dalam satu hantaran di Facebooknya meminta semua pemimpin pembangkang terutama DAP supaya menunaikan janji mereka untuk meredakan suhu ‘panas’ politik negara seperti dititah Yang di-Pertuan Agung, sebelum ini.

Beliau berkata, kenyataan pemimpin veteran parti berkenaan Lim Kit Siang, semalam menggambarkan keadaan sebaliknya.

“Kenyataan terbaharu parti DAP menyatakan tiada kerjasama jika tiada undi percaya terhadap Perdana Menteri.

“Mana pergi janji pembangkang yang mahu hilangkan suhu panas politik? Cukup-cukuplah,” katanya.

Wan Saiful merujuk kepada kenyataan Ahli Parlimen Iskandar Puteri berkenaan, yang mengatakan kemungkinan untuk mencapai perjanjian kepercayaan-perbekalan-reformasi di antara pihak kerajaan dan pembangkang kini tergugat. – Oleh Haika Khazi

Get real time updates directly on you device, subscribe now.