nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KL,Selangor,Putrajaya beralih ke Fasa 2 PPN Jumaat Ini

8 SEPT: Mulai Jumaat ini, Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya digabungkan sebagai satu kawasan jangkitan dan pergerakan antara negeri berkenaan adalah dibenarkan serta tiada lagi sekatan jalan raya akan dilaksanakan.

Perkara itu selari dengan keputusan Mesyuarat Jawatankuasa Khas Pengurusan Pandemik COVID-19 dipengerusikan Perdana Menteri Datuk Seri Ismail Sabri, hari ini yang bersetuju untuk membenarkan peralihan kawasan Lembah Klang iaitu Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya beralih ke Fasa 2, Pelan Pemulihan Negara (PPN) mulai 10 September.  

Berikutan itu, kerajaan akan memberikan pelbagai kelonggaran kepada penduduk Lembah Klang termasuk membenarkan aktiviti rentas daerah dibenarkan kepada individu yang telah lengkap menerima dua dos vaksin.

“Pasangan suami isteri jarak jauh yang lengkap divaksin dibenarkan untuk merentas negeri; manakala ibu bapa yang telah mendapat dua dos vaksin dibenarkan merentas negeri untuk berjumpa anak mereka yang berusia di bawah 18 tahun.

“Kerajaan juga akan membenarkan aktiviti ‘dine-in’ di premis makanan untuk pelanggan yang lengkap menerima dua dos vaksin.

“Aktiviti pelancongan hanya dibenarkan dalam negeri yang sama yang melibatkan penginapan di hotel dan homestay bagi individu yang telah lengkap dua dos,” katanya dalam satu kenyataan di sini sebentar tadi.

Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob

Mengulas lanjut, Perdana Menteri berkata, jawatankuasa berkenaan juga bersetuju untuk melonggarkan Prosedur Operasi Standard (SOP) bagi aktiviti sukan, riadah dan rekreasi, untuk negeri-negeri yang berada di bawah Fasa 1.

Antara ketetapan yang telah diputuskan menurut beliau ialah membenarkan aktiviti sukan indoor, kecuali gimnasium, kepada individu yang telah lengkap dua dos vaksin.

Tambahnya, fasiliti sukan dan rekreasi komersil tertutup (indoor) dibenarkan beroperasi dengan kawal selia, hanya kepada pelanggan yang telah lengkap divaksin dan perlu dilakukan secara janji temu di samping pematuhan SOP.

“Keputusan ini dilakukan berdasarkan penilaian risiko semasa yang dibuat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) serta MKN dan akan berkuatkuasa pada 10 September 2021.

“Bagi sektor perdagangan dan pengedaran; perniagaan kedai bunga/nursery, kedai peralatan outdoor dan galeri perumahan akan mula dibenarkan beroperasi mulai 10 September 2021 bagi negeri-negeri yang berada di bawah Fasa 1.

“Bagi negeri yang diletakkan di bawah Fasa 2 dan Fasa 3, kelonggaran tambahan bagi aktiviti kedai gunting, hair dresser, dan salon kecantikan dibenarkan,” katanya. – OlehHAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.