nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan Selangor Batalkan Nyah Warta HSKLU

8 OGOS : Selepas menerima desakan daripada pelbagai pihak, Kerajaan Negeri Selangor akhirnya akan menghentikan cadangan pelan pembangunan ke atas Hutan Simpan Kekal Kuala Langat Utara (HSKKLU). 

Kerajaan negeri juga turut membatalkan pemberi milikan tanah kepada syarikat yang terbabit dan selari dengan keputusan itu, kerajaan negeri akan memulakan proses mewartakan semula HSKKLU.

Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amirudin Shari, berkata, Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri Selangor yang bersidang hari ini menetapkan beberapa perkara berhubung HSKKLU.

“Pertama, hanya 104 ekar daripada jumlah keseluruhan 1,326 ekar akan kekal dinyahwarta bagi melengkapkan pemberimilikan tanah kepada Kampung Orang Asli Busut Baru untuk menyelesaikan isu yang tertangguh sejak 2006.

“Mereka telah dipindahkan dari penempatan asal pada 1994 untuk pembinaan Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA).

“Kedua, kerajaan negeri akan mempertimbangkan sebahagian kecil lagi kawasan akan kekal dinyahwarta untuk tujuan pertimbangan jajaran East Coast Rail Link (ECRL),” katanya menerusi kenyataan, hari ini.

Datuk Seri Amirudin Shari

Pada masa sama, Amiruddin memaklumkan, kawasan gentian yang diwartakan sebagai Hutan Simpan Kekal seluas 1,436 ekar di Sungai Panjang, Ampang Pechah dan Bukit Broga akan dikekalkan statusnya sebagai Hutan Simpan Kekal.

“Kerajaan Negeri ingin menegaskan bahawa segala proses penyahwartaan sebelum ini telah mengikuti segala prosedur dan tatacara yang dinyatakan mengikut lunas undang-undang,” katanya.

Dalam pada itu, beliau menjelaskan sebagai sebuah kerajaan yang berteras prinsip akauntabiliti, pihaknya akan menulis surat kepada Speaker Dewan Negeri Selangor untuk mengadakan sidang Jawatankuasa Pilihan Khas Keupayaaan, Kebertanggungjawaban dan Ketelusan (SELCAT). 

“Ini dilakukan bagi menjawab sebarang isu yang dibangkitkan berkenaan dengan isu penyahwartaan sebelum ini,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.