nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PKR bincang isu PKR Negeri Sembilan, nyahwarta HSKLU esok

7 SEPT: Mesyuarat Biro Politik PKR esok dijangka membincangkan pelbagai isu termasuk tindakan PKR Negeri Sembilan menzahirkan hilang kepercayaan kepada Menteri Besar dan penyahwartaan Hutan Simpanan Kekal Kuala Langat Utara (HSKLU) oleh kerajaan negeri Selangor.

Ketua Penerangan PKR, Datuk Seri Shamsul Iskandar Mohd Akin, berkata mesyuarat mingguan berkenaan akan dihadiri oleh Menteri Besar Negeri Sembilan, Datuk Seri Aminuddin Harun dan Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amirudin Shari.

“Ini mesyuarat Biro Politik PKR yang biasa kita adakan setiap minggu. Biasanya Menteri Besar dan Timbalan Ketua Menteri Pulau Pinang pun akan hadir. Mereka juga ahli mesyuarat Biro Politik PKR.

“Sudah pasti isu itu mungkin akan dibangkitkan dan kita bincanglah bagaimana (untuk selesaikan). Kita akan bincangkan dalam mesyuarat esok” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

SHAMSUL ISKANDAR

Mengulas lanjut, Shamsul Iskandar berkata mesyuarat yang bakal dipengerusikan oleh Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkenaan juga antara perkara lain akan dibincangkan ialah hal-hal berkaitan persidangan Parlimen yang akan bermula minggu depan.

Untuk rekod kemelut dalaman  PKR Negeri Sembilan timbul selepas sejumlah kepemimpinan akar umbi PKR negeri itu sebelum ini mengeluarkan kenyataan menyatakan hilang keyakinan kepada Aminuddin sebagai Pengerusi Pakatan Harapan (PH) Negeri Sembilan.

Mereka mendakwa Aminuddin juga gagal menyusun strategi untuk mengukuhkan PH dan kekal menjadi kerajaan negeri selepas Pilihan Raya Uke-15 (PRU-15).

Bagaimanapun semalam, Timbalan Pengerusi Majlis Pimpinan Negeri (MPN) negeri, Datuk M Ravi menafikan PKR Negeri Sembilan bergolak, sebaliknya desakan segelintir pemimpinnya yang mahu Aminuddin ditukar hanya masalah dalaman parti.

Isu HSKLU pula timbul selepas beberapa pihak membantah tindakan kerajaan negeri Selangor menyahwartakan tanah seluas 536.7 hektar di hutan berkenaan untuk tujuan pembangunan.

Setiausaha Otai Reformasi, Abdul Razak Ismail berkata, dengan kelulusan itu seolah-olah kerajaan Selangor tidak mengambil serius bantahan lebih 50,000 rakyat  termasuk masyarakat tempatan, Orang Asli dan NGO Alam Sekitar.

Abdul Razak berkata mereka juga kesal apabila keputusan  dibuat sidang Dewan Negeri November tahun  lalu  untuk pertahankan Hutan Simpan dilanggar.

Sebelum ini media melaporkan Exco Alam Sekitar S, Hee Loy Sian semalam berkata, Kerajaan Selangor bersetuju menyahwartakan 536.7ha Hutan Simpan Kuala Langat Utara (KLNFR) untuk dibangunka.

Loy Sian menegaskan keputusan itu dibuat dalam mesyuarat Exco pada 5 Mei lalu berdasarkan Seksyen 12 Akta Perhutanan Negara 1984.

Hutan Simpan Kuala Langat Utara yang diwartakan pada 13 Mei 1927, terletak di mukim Tanjung 12, daerah Kuala Langat, Selangor mula menjadi perhatian umum susulan notis penyiasatan awam di bawah Seksyen 11 Akta Perhutanan Negara Enakmen (Pemakaian) 1985 (Subkaedah 7(2)) oleh Jabatan Perhutanan Negeri Selangor pada awal tahun lalu.

Malah usaha untuk membangunkan tanah kawasan tersebut dibantah hebat  NGO Alam Sekitar dan masyarakat Orang Asli.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.