nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PKPD Kampung Sugiang Baru, Kampung Rapak Di Sabah mulai lusa

7 SEPT: Hanya dua lokaliti di Sabah bakal dikuatkuasakan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) selama 14 hari bermula lusa sehingga 22 September ini.

Ketua Pengarah Majlis Keselamatan Negara (MKN), Datuk Rodzi  Md Saad berkata dua lokaliti di Sabah yang bakal dikenakan PKPD ialah Kampung Sugiang Baru, Tenom dan Kampung Rapak, Ranau.

“Penguatkuasaan PKPD berkenaan dibuat selepas MKN meneliti pembentangan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) mengenai penilaian risiko serta trend jangkitan COVID-19, di semua kawasan terbabit.

“Prosedur operasi standard (SOP) bagi semua PKPD adalah sama seperti yang diumumkan sebelum ini,” katanya dalam satu kenyataan media hari ini.

Mengulas lanjut, Rodzi berkata MKN juga akan melanjutkan PKPD di Kampung Rampayan Laut, Kota Belud, Sabah yang sepatutnya tamat esok selama 14 hari lagi sehingga 22 September depan berikutan terdapat banyak lagi kes di kawasan terbabit.

Beliau berkata MKN juga bersetuju untuk menamatkan lebih awal PKPD di Kampung Gerong, Mukim Sungai Pinang; Kampung Baru Nelayan di Mukim Tumpat dan Kampung Talak, Mukim Jal Besar, Tumpat, Kelantan, mulai esok.

Katanya, turut ditamatkan lebih awal ialah PKPD di Kampung Batu Papan dan Kampung Batu Papan Tengah, Bera, Pahang, mulai esok berbanding tarikh asal 14 September 2021.

“Kerajaan juga bersetuju untuk menamatkan PKPD di tiga perkampungan Orang Asli di Ulu Telom, Cameron Highlands, Pahang.

“MKN juga bersetuju menamatkan PKPD di beberapa lokaliti di Sabah mulai esok berikutan penurunan kes di kawasan terbabit,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.