nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KPM Teliti Pandangan Semua Pihak Isu Pembukaan Sekolah

7 SEPT: Kementerian Pendidikan Malaysia (KMP) akan terus mendapatkan pandangan pihak berkepentingan dalam membantu proses memuktamadkan pelan komprehensif pembukaan sekolah.

Perkara itu dinyatakan Menteri Kanan Pendidikan, Datuk Dr Radzi Jidin hari ini selepas mengadakan sesi libat urus bersama Persatuan Ibu Bapa dan Guru (PIBG), guru serta guru besar dan pengetua dari seluruh Negeri Sembilan di Port Dickson.

Menurut beliau, dalam sesi libat urus tersebut, pihaknya mendapatkan pandangan ibu bapa, guru dan pentadbir sekolah mengenai persekolahan anak-anak di negeri yang telah memasuki Fasa 3 Pelan Pemulihan Negara (PPN).

“Ini adalah penting dalam membantu kementerian memuktamadkan pelan komprehensif pembukaan sekolah. Segala saranan dan cadangan yang dilontarkan dalam sesi libat urus ini akan kami teliti dan perhalusi.

“Apa jua yang kami usahakan pastinya demi pendidikan generasi masa depan negara. Insya-Allah. Kementerian sentiasa komited untuk melakukan yang terbaik,” katanya menerusi hantaran di Facebook miliknya, hari ini. 

Radzi Jidin hadir dalam sesi libat urus bersama Persatuan Ibu Bapa dan Guru (PIBG), guru serta guru besar dan pengetua dari seluruh Negeri Sembilan di Port Dickson.

Sementara itu, Radzi memaklumkan kementerian hari ini turut membincangkan mengenai status pengambilan khas 18,702 Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) Gred DG41 secara ‘one-off’.

Menurut beliau, mesyuarat yang berlangsung secara maya bersama Pengerusi Suruhanjaya Perkhidmatan Pendidikan (SPP) itu turut dihadiri pengurusan tertinggi kementerian dan SPP.

“Saya yakin, SPP selaku Pihak Berkuasa Melantik (PBM) sentiasa komited untuk membantu kementerian dalam mempercepatkan pengisian kekosongan jawatan guru.

“Usaha ini akan dapat melancarkan pelaksanaan pengajaran dan pembelajaran,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.