nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM tinjau proses bayaran BKC secara maya

6 SEPT: Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, hari ini, membuat tinjauan secara maya proses penyaluran Bantuan Khas COVID-19 (BKC) fasa satu membabitkan peruntukan berjumlah RM3.1 bilion yang dilaksanakan secara berperingkat menerusi institusi kewangan terpilih, mulai hari ini.

Malah, Ismail Sabri juga sempat bertanya khabar dengan penerima BKC di beberapa cawangan Bank Simpanan Nasional (BSN) termasuk di Sabah, Sarawak, Kelantan, Perlis dan Johor secara dalam talian untuk memastikan proses pembayaran bantuan itu berjalan lancar.

Menerusi satu kenyataan di Facebooknya, Ismail Sabri berkata, beliau dimaklumkan bahawa Kementerian Kewangan akan mempermudahkan urusan pengagihan kepada masyarakat pedalaman dengan pembayaran tunai kepada individu yang tidak memiliki akaun.

“Alhamdulillah, pagi ini saya berpeluang meninjau secara maya proses pembayaran BKC fasa satu, yang dilaksanakan secara berperingkat menerusi institusi kewangan terpilih melibatkan peruntukan sebanyak RM3.1 billion.

Ismail Sabri turut bertanya khabar dengan beberapa orang peneriam BKS secara maya hari ini.

“Saya berkesempatan bertanya khabar dengan penerima BKC di beberapa cawangan BSN termasuk di Sabah, Sarawak, Kelantan, Perlis dan Johor secara dalam talian untuk memastikan proses pembayaran bantuan itu berjalan lancar,” katanya dalam satu hantaran di Facebooknya hari ini.

Dalam sesi itu, Ismail Sabri juga sempat mendapatkan laporan secara langsung daripada Menteri Kewangan, Senator Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Aziz yang turun padang meninjau sendiri proses pembayaran di BSN Putrajaya, manakala Timbalannya, Mohd Shahar Abdullah berada di BSN Triang, Pahang.

“Saya dimaklumkan Kementerian Kewangan akan mempermudahkan urusan pengagihan kepada masyarakat pedalaman dengan pembayaran tunai kepada mereka yang tidak memiliki akaun.

“Saya berharap bantuan ini sedikit sebanyak dapat meringankan beban “Keluarga Malaysia” yang terkesan akibat pandemik COVID-19.

Sebelum ini Ismail Sabri memaklumkan proses pengkreditan BKC fasa satu bermula hari ini kepada 10 juta penerima layak terdiri daripada miskin tegar, B40, M40 dan golongan bujang.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.