nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KPLB salurkan peruntukan tambahan RM38 juta di Kedah

6 SEPT: Kementerian Pembangunan Luar Bandar (KPLB) akan menyalurkan peruntukan tambahan sebanyak RM38 juta bagi memperbaiki infrastruktur yang rosak teruk akibat bencana kepala air di Yan dan Merbok, Kedah.

Menterinya, Datuk Seri Mahdzir Khalid, KPLB amat memahami kesukaran yang dihadapi oleh penduduk di daerah itu yang terjejas akibat kejadian kepala air pada 18 Ogos lalu yang mengorbankan enam nyawa.

Mahdzir berkata kementerian menyalurkan peruntukan tambahan selepas mengadakan lawatan ke kawasan terbabit hari ini.

Mahdzir (tiga dari kanan) meninjau keadaan di Yan, Kedah akibat dilanda kepala air bulan lalu.

“KPLB memutuskan untuk menambah peruntukan dengan kadar segera bagi membolehkan pelbagai infrastruktur dibaiki secepat mungkin demi memastikan anggota Keluarga Malaysia di daerah Yan ini yang ditimpa musibah tempoh hari dapat kembali menjalani kehidupan seperti biasa.

“Ini memandangkan banyak infrastruktur terjejas teruk dan memerlukan pembaikan segera kerana ia melibatkan keperluan penduduk setempat,” katanya dalam satu kenyataan media selepas  melakukan tinjauan di lokasi terjejas di Pekan Yan hari ini.

Mengulas lanjut, Mahdzir berkata peruntukan segera itu juga katanya, seiring dengan keprihatinan KPLB dalam memfokuskan kesejahteraan rakyat terutamanya di luar bandar sebagai sebahagian Keluarga Malaysia.

Beliau berkata peruntukan tambahan itu membabitkan pembinaan rumah PPRT sebanyak RM1 juta; RM300,000 untuk kerja-kerja baik pulih jalan kampung; RM500,000 di bawah program Ameniti Sosial termasuk membaik pulih titi dan jambatan.

Beliau berkata KPLB juga memperuntukan RM1 juta untuk bekalan air alternatif dan RM35 juta untuk menaik taraf Loji Rawatan Air Tupah bagi menyedia akses bekalan air bersih dan terawat kepada 450 buah rumah penduduk yang terlibat. – Oleh Haika Khazi

Get real time updates directly on you device, subscribe now.