nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

JPJ ganti lesen percuma buat mangsa banjir di Yan

6 SEPT: Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) sedia menggantikan secara percuma dokumen pemilikan kenderaan dan lesen memandu milik mangsa banjir di Titi Hayun, Yan, Kedah yang hilang atau rosak.

JPJ dalam satu kenyataannya, hari ini menjelaskan penggantian secara percuma itu meliputi dokumen Lesen Kenderaan Motor (LKM), Lesen Memandu Malaysia (LMM) atau Sijil Pemilikan Kenderaan (VOC).

Katanya, inisiatif gantian dokumen secara percuma itu akan berkuat kuasa mulai hari ini hingga 16 September.

“Bagaimanapun, pemilik dokumen perlu membuat laporan polis mengenai kehilangan atau kerosakan dokumen terbabit terlebih dahulu.

“Mereka perlu hadir sendiri dengan membawa dokumen yang rosak untuk mendapatkan gantian dokumen baharu di mana-mana pejabat kaunter JPJ negeri atau cawangan JPJ Kedah,” katanya.

Menurut kenyataan berkenaan JPJ mengambil pendekatan untuk memberi kelonggaran terhadap aspek penguatkuasaan kepada penduduk di kawasan terbabit,

Ini termasuklah bagi kenderaan perdagangan atau persendirian yang terbabit dalam operasi menyelamat dan membawa bekalan bantuan kepada mangsa banjir sehingga bencana ini terkawal sepenuhnya.

“Bagi menyokong usaha kerajaan dalam menangani fenomena banjir di kawasan yang terkesan ini juga, pihak JPJ di seluruh negara akan sentiasa bersiap siaga untuk menghulurkan apa sahaja bentuk bantuan.

“Bantuan itu sama ada dalam bentuk tenaga manusia atau dalam mengatur gerak aset-aset JPJ sekiranya diperlukan.

“Pihak JPJ dan seluruh warga kerjanya mendoakan agar semua mangsa banjir diberikan kekuatan dan dipermudahkan dalam segala urusan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.