nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Agensi KKMM Perlu Bersedia Perkenal Dasar Fasa Endemik

6 SEPT : Agensi di bawah Kementerian Komunikasi dan Multimedia (KKMM) perlu bersiap siaga memperkenalkan dasar dan program yang bersesuaian dengan perkembangan negara menuju fasa endemik Covid-19

Menterinya, Tan Sri Annuar Musa berkata, warga kementerian perlu menerima hakikat bahawa COVID-19 akan sentiasa ada dalam kehidupan seharian dan pengurusan semasa endemik sudah tentunya berbeza.

Menurut beliau, kerajaan kini memerlukan sebuah pentadbiran yang dapat memenuhi aspirasi rakyat kerana berada di dalam satu keadaan semasa yang cukup mencabar. 

“Kita terkongkong dalam suasana pandemik terlalu lama dan kesan daripada wabak COVID-19 telah menjejaskan kehidupan rakyat di semua peringkat.

“Kembalikan keceriaan rakyat Malaysia, kembalikan harapan dan keyakinan diri. Kita mesti bangunkan Malaysia sebagai sebuah negara penuh berkeyakinan untuk kita bergerak dan maju ke hadapan,” katanya kepada media selepas mengadakan lawatan ke Perbadanan Ekonomi Digital Malaysia (MDEC) di Cyberjaya, hari ini. 

Tan Sri Annuar Musa bergambar bersama kakitangan MDEC ketika lawatannya hari ini.

Turut hadir sama, Timbalan Menteri Komunikasi dan Multimedia, Datuk Zahidi Zainul Abidin, Ketua Setiausaha KKMM Datuk Seri Mohammad Mentek dan Pengerusi MDEC, Datuk Dr Rais Hussin Mohamed Arif.

Dalam pada itu, Annuar turut menaruh keyakinan agar kesemua 11 agensi di bawah KKMM akan menjadi agensi berprestasi tinggi dalam memenuhi aspirasi rakyat setelah mengikuti taklimat daripada kepimpinan agensi terbabit.

“Penambahbaikan akan terus dibuat dari semasa ke semasa selaras dengan amanat Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob yang menekankan soal pencapaian di setiap kementerian dan agensi kerajaan.

“Kerajaan yang berprestasi adalah kunci kepada segala-galanya. Kita tak mahu kerajaan tidak stabil, tak mahu hilang punca ataupun kerajaan yang terikat dalam kepompong masalah tidak berkesudahan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.