nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tidak perlu undi percaya di Parlimen tentukan keabsahan PM

5 SEPT: PAS menetapkan pendirian tidak perlu usul undi percaya terhadap Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob di Dewan Rakyat bagi menentukan keabsahannya sebagai Perdana Menteri.

Naib Presiden PAS, Idris Ahmad berkata, tidak perlu timbul lagi isu pelantikan Ismail Sabri sebagai Perdana Menteri setelah diperkenan oleh Yang di-Pertuan Agong.

“Pelantikan Perdana Menteri telah melalui akuan bersumpah, kemudiannya mesyuarat raja-raja dan setelah itu telah diperkenankan oleh Yang di-Pertuan Agong.

“Proses pelantikan Perdana Menteri mengikut Perlembagaan Persekutuan maka Pas berpendirian tidak perlu undi percaya di Dewan Rakyat.

“Mengikut pandangan pakar adalah jelas undi percaya terhadap Perdana Menteri boleh menjejaskan kuasa Yang di-Pertuan Agong,” katanya.

Beliau berkata demikian dalam sidang akhbar selepas menyampaikan sumbangan kepada mangsa banjir di Dewan orang ramai Matang Gelugor dekat sini hari ini.

Semalam, Peguam Negara, Tan Sri Idrus Harun dalam kenyataan berkata, undi percaya tidak perlu memandangkan Yang di-Pertuan Agong telah melantik Ismail Sabri sebagai Perdana Menteri mengikut Perlembagaan Persekutuan.

Beliau berhujah, undi percaya Perdana Menteri boleh menjejaskan kuasa Agong.

“Sekiranya pelantikan Perdana Menteri yang baharu masih memerlukan keabsahan oleh mana-mana pihak selain daripada Seri Paduka, ini bermakna kuasa mutlak Seri Paduka boleh diatasi oleh pihak lain,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.