nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pembatalan pingat emas Ziyad bakal dirujuk ke mahkamah CAS

5 SEPT: Kes pembatalan pingat emas yag dimenangi oleh atlet lontar peluru negara, Muhammad Ziyad Zolkefli mungkin akan dirujuk ke Mahkamah Timbang Tara Sukan (CAS) tidak lama lagi,

Ketua kontinjen negara ke Paralimpik Tokyo 2020, Datuk Seri Megat D Shahriman Zaharudin, berkata langkah itu adalah sebahagian daripada usahanya untuk terus memperjuangkan nasib Ziyad biarpun Malaysia sudah ‘berdamai’ dengan kem Ukraine, semalam.

Bagaimanapun, Megat Shahriman yang juga  Presiden Majlis Paralimpik Malaysia (MPM) menegaskan pihaknya perlu mengumpulkan pelbagai bukti termasuk rakaman video litar tertutup di bilik menunggu dan banyak lagi sebelum kes berkenaan dirujuk ke CAS.

“Saya fikir kita akan terus membuat susulan. Ia adalah prosedur. Umumnya kita sudah membuat permintaan dan kita akan teruskan menerusi prosedur ditetapkan dan kita akan melakukannya.

“Kita tak kisah, kita akan buat secara teratur. Setidak-tidaknya Persatuan Olahraga Para Dunia (WPA) tahu, Jawatankuasa Paralimpik Antarabangsa (IPC) tahu yang adanya permintaan, rayuan. Jadi, ia satu prosedur yang normal dan kita akan teruskan.

Datuk Seri Megat D Shahriman Zaharudin

“Soal (CAS), itu kita serahkan kepada peguam dilantik. Apa yang perlu dilakukan, kita perlukan rakaman CCTV bagi memastikan atlet kita berada di sana. Rakaman itu penting untuk WPA dan IPC membuat penilaian.

“Saya percaya kita melakukan tindakan sewajarnya dan kita akan sediakan dokumen serta bukti diperlukan,” katanya dalam sidang media secara maya ketika mengulas prestasi keseluruhan kontinjen negara selepas temasya itu berakhir, hari ini.

Terdahulu, penyertaan Ziyad dan pingat emas yang dimenanginya dalam acara lontar peluru lelaki F20 dibatalkan serta ditarik balik susulan terdapat bantahan daripada kem Ukraine.

Malah, lebih malang pembatalan itu menyaksikan catatan rekod dunia 17.94 meter (m) yang dilakukan Ziyad juga tidak diiktiraf.

Ziyad diklasifikasikan sebagai ‘Did Not Start’ (DNS) kerana didakwa lewat melapor diri ke bilik menunggu dan kemenangan menjadi milik Maksym Koval dari Ukraine.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.