nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Arab Saudi pintas peluru berpandu Yaman sasar Wilayah Timur, Najaran

5 SEPT : Arab Saudi berjaya  memintas dua peluru berpandu balistik dilancarkan dari Yaman yang menyasarkan wilayah Timur dan Najaran di selatan semalam.

Saluran TV negara, Al-Ekhbariya yang melaporkan kejadian itu, memetik kenyataan pakatan bahawa mereka akan mengambil langkah ketat untuk melindungi orang awam.

Tiada laporan kemalangan jiwa berlaku tetapi serangan itu terjadi empat hari selepas sebuah dron menyerang Lapangan Terbang Antarabangsa Abha di selatan yang mencederakan lapan individu dan merosakkan sebuah pesawat awam.

Serangan itu berlaku beberapa jam sebelum utusan baharu Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) untuk Yaman, Hans Grundberg, secara rasmi menjalankan tugasnya hari ini.

Arab Saudi bertindak campur tangan dalam perang Yaman bagi pihak kerajaan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa pada 2015, tidak lama selepas Huthis menawan Sanaa.

Pemberontak yang didakwa sekutu Iran berulang kali menyasarkan negara itu dalam serangan rentas sempadan.

Pada Ogos lalu, pemberontak meningkatkan operasi dengan menggunakan dron dan peluru berpandu.

Konflik di Yaman meragut puluhan ribu nyawa dan disifatkan PBB sebagai krisis kemanusiaan terburuk di dunia.

Sementara PBB mendesak untuk mengakhiri perang, Huthis menuntut pembukaan semula lapangan terbang Sanaa, yang ditutup di bawah sekatan Arab Saudi sejak 2016, sebelum gencatan senjata atau rundingan dijalankan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.