nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Veteran UMNO gesa tubuh Majlis Kerukunan Politik Negara

4 SEPT: Kerajaan Persekutuan digesa untuk menubuhkan sebuah Majlis Kerukunan Politik Negara (MKPN) bagi merangka rukun-rukun politik untuk rakyat negara ini.

Veteran UMNO, Tan Sri Mohd Yussof Latiff berkata, rukun politik yang dirangka itu dapat dijadikan sebagai tiang negara dan panduan kepada semua ahli politik dan pertubuhan politik mengenai apa yang boleh dan tidak boleh diamalkan dalam berpolitik.

Justeru, beliau mencadangkan MKPN boleh diuruselia oleh Kementerian Perpaduan Negara dengan melantik tokoh-tokoh politik, negarawan dan ahli-ahli akademik untuk merangka rukun politik tersebut.

“Keadaan politik negara kita dilihat tidak stabil kerana ahli-ahli politik ini semakin hari hanya berminat untuk melakukan permainan politik jadi rasa perlu rangka rukun politik.

“Rukun politik ini bertujuan menjaga keharmonian hidup rakyat yang berbilang kaum yang berteraskan Perlembagaan Negara dan Rukun Negara dan Kontrak Sosial,” katanya kepada media, hari ini. 

Pada masa sama, Mohd Yusoff berpendapat rukun politik itu juga perlu dijadikan syarat dan peraturan bagi semua ahli politik dan pertubuhan-pertubuhan politik. 

“Ini perlu agar mereka tidak menyentuh isu-isu sensitif dan tidak sama sekali mempertikaikan Perlembagaan Negara dan Institusi Raja Berpelembagaan serta Islam sebagai Agama Rasmi Persekutuan,” katanya. 

Sementara itu, Mohd Yussof berkata, pihaknya yakin dengan rukun politik, semua ahli politik dan pertubuhan-pertubuhan politik terutamanya golongan muda mempunyai satu garis panduan dan mengetahui parameter untuk berpolitik dengan sihat.

“Rukun politik ini juga boleh meningkatkan integriti ahli-ahli politik supaya menjadi pemimpin yang bertanggungjawab dan sedar tahap kebebasan yang perlu dihadkan di negara ini atas faktor keharmonian kaum.

“Sebagai rakyat Malaysia yang cintakan negara, kita mempunyai kewajipan dan tangungjawab untuk sentiasa celik berkaitan Pelembagaan, Rukun Negara dan Kontrak Sosial. 

“Ini perlu supaya menerusi pegangan ini Malaysia akan sentiasa berada dalam keadaan aman damai dalam masyarakat berbilang bangsa dan agama,” katanya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.