nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ismail Sabri Pamer Sikap Adil, Saksama – Kit Siang

4 SEPT: Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob telah mempamerkan sikap yang ‘adil dan saksama’ dalam kes serangan seorang pengawal keselamatan yang meninggal dunia selepas terlantar sekian lama.

Pujian itu diluahkan oleh ahli politik veteran DAP, Lim Kit Siang yang merakamkan penghargaan di atas tindakan Perdana Menteri baharu, Datuk Seri Ismail Sabri dalam tulisan blognya hari ini.

“Perdana Menteri telah menjawab persoalan yang telah diluahkan oleh Ahli Parlimen Ipoh Barat, M. Kulasegaran berkaitan kematian pegawal keselamatan, mendiang Thava Sagayam.

“Jawapan yang diberikan oleh Ismail Sabri sebenarnya memperkuatkan keyakinan bahawa Perdana Menteri baharu ini akan menegakkan keadilan dalam pemerintahannya kelak.

Ismail Sabri semalam menegaskan keadilan harus ditegakkan dan tiada sesiapa yang terkecuali daripada garis undang-undang setelah sekian lama Thava terlantar sakit akibat diserang penyewa sebuah kondominium di Ipoh, Disember lalu.

“Ini juga memberikan keyakinan kesepakatan dan pembaharuan kepercayaan antara kerajaan pemerintah dan pembangkang,” tulisnya menerusi blog miliknya, hari ini.

Ahli Parlimen Iskandar Puteri itu berkata demikian merujuk kenyataan Ismail Sabri semalam yang menegaskan keadilan harus ditegakkan dan tiada sesiapa yang terkecuali daripada garis undang-undang setelah sekian lama Thava terlantar sakit akibat diserang penyewa sebuah kondominium di Ipoh, Disember lalu.

“Saya sedih dan terkejut dengan musibah yang melanda keluarga S. Thava Sagayam ini,” kata Perdana Menteri melalui hantaran balas Twitter kepada ciapan Kulasegaran.

Dalam pada itu, Kit Siang berkata, ujian pertama Ismail Sabri juga adalah untuk tidak membuat rayuan dan sebaliknya menegakkan keputusan Mahkamah Tinggi Sarawak di Kuching yang memerintahkan kerajaan dan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) untuk menurunkan usia mengundi kepada 18 tahun pada akhir tahun ini.

“Jika benar apa yang dikatakan oleh Ismail Sabri dalam ciapan beliau semalam maka beliau akan lulus ujian ini,” ujarnya.

Semalam, Kulasegaran dalam laman Twitternya merakamkan ucapan terima kasih kepada Ismail Sabri kerana meluangkan masa bercakap dengan keluarga mendiang Thava Sagayam.

Pada Jumaat lepas, Thava, 64, meninggal dunia selepas lama terlantar sakit berikutan diserang seorang oleh penyewa sebuah kondominium pada 29 Dis tahun lalu selepas anaknya dilarang menggunakan kolam renang yang ditutup kerana pandemik COVID-19.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.