nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sesi persekolahan bersemuka 3 Oktober depan tetap diteruskan

3 SEPT: Kementerian Pendidikan (KPM) tetap dengan keputusan untuk meneruskan sesi persekolahan secara bersemuka pada 3 Oktober depan.

Bagaimanapun, Menteri Kanan Pendidikan, Datuk Radzi Jidin berkata sesi persekolahan secara bersemuka berkenaan tidak akan melibatkan negeri-negeri yang masih berada pada Fasa 1 Pelan Pemulihan Negara (PPN).

Sebagai rekod, negeri-negeri yang masih berada dalam Fasa 1 PPN ialah Kedah, Selangor, Johor, Kuala Lumpur dan Putrajaya.

“Saya ingin jelaskan bahawa bukan soal lambat (buka sekolah)…kita perlu penelitian, perlu ambil kira keadaan semasa. (Ini) berbeza apabila kita buka pada 24 Jun lalu, pada waktu itu kes tidak banyak, tapi vaksin tak ada, masyarakat kita tidak divaksinkan.

“Sekarang kes tinggi, tetapi kita lihat masyarakat telah divaksinkan dan perkara nilai ambang telah diambil kira dalam PPN. Kita gunakan PPN sebagai asas untuk bantu kita tetapkan pendekatan yang ingin kita gunakan apabila ingin buka sekolah kelak,” katanya dalam sidang media hari ini.

Radzi berkata demikian ketika menjawab dakwaan sesetengah pihak yang menyifatkan pembukaan sesi persekolahan secara bersemuka pada 3 Oktober depan adalah terlalu lambat.

Mengulas lanjut, Radzi berkata dakwaan pembukaan sesi persekolahan secara bersemuka terlalu lambat adalah tidak tepat kerana ia dibuat berdasarkan penelitian lanjut selain mengambil kira pertimbangan daripada pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan Majlis Keselamatan Negara (MKN).

Malah, Radzi berkata KPM akan mengumumkan beberapa penambahbaikan prosedur operasi standard (SOP) dan Pelan Komprehensif Pembukaan Semula Sekolah berkaitan sesi persekolahan dalam masa terdekat.

Sebelum ini, menerusi satu kenyataan, Radzi memaklumkan bahawa sesi persekolahan secara bersemuka yang sepatutnya kembali dibuka 1 September lalu, ditangguhkan ke 3 Oktober.

Bagaimanapun, Radzi berkata pembukaan sesi sekolah itu dibuat secara berperingkat bermula dengan kelas peperiksaan.

Katanya, pembukaan sesi persekolahan itu dilewatkan selepas kementerian meneliti situasi perkembangan semasa membabitkan penularan COVID-19 di seluruh negara.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.