nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

ROS kunci mulut kes pegawai kanan didakwa salah guna kuasa

3 SEPT: Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia (RoS) mengunci mulut berhubung dakwaan pegawai kanannya didakwa menyalahgunakan kuasa dan rasuah dengan mengubah keputusan yang dibuat pada 6 Ogos lalu, iaitu penangguhan pemilihan parti UMNO sebagai tidak sah kepada sah.

Menurut sumber RoS berbuat demikian kerana tidak mahu mengganggu siasatan yang sedang dijalankan oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) berhubung kes terbabit.

“Maaf tuan tiada komen rasmi dari RoS buat masa ini,” katanya dalam jawapan ringkas ketika dihubungi bagi mengulas isu berkenaan.

Media semalam melaporkan RoS menerima banyak aduan berhubung dakwaan seorang pegawai kanan RoS yang dikatakan menyalahgunakan kuasa dan menerima rasuah bagi mengubah keputusan yang dibuat pada 6 Ogos lalu iaitu penangguhan pemilihan parti UMNO sebagai tidak sah kepada sah.

Menurut sumber berkata, pegawai berkenaan dikatakan meluluskan penangguhan Pemilihan Agung UMNO sehingga Disember 2022 bagi tempoh 18 bulan menerusi sepucuk surat bertarikh 30 Ogos lalu.

Berikutan itu, beberapa pihak tampil melaporkan kepada SPRM kerana tidak berpuas hati dengan keputusan terbaharu dibuat pegawai itu.

Sumber juga mengesahkan SPRM akan merakam keterangan pegawai kanan RoS terbabit dalam masa terdekat bagi membantu siasatan kes berkenaan mengikut Seksyen 23 dan Seksyen 17 Akta SPRM 2009.

“SPRM akan panggil dalam masa terdekat untuk bantu siasatan,” kata sumber itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.