nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MIC masih kekal bersama BN

3 SEPT : Walaupun terdapat perbezaan pandangan dan pendapat, MIC kekal berpendirian untuk tetap bersama di dalam Barisan Nasional (BN). 

Timbalan Presidennya, Datuk Seri M. Saravanan berkata, perbezaan pandangan tidak sepatutnya dilihat sebagai permusuhan. 

Menurut beliau, ini kerana sejarah penubuhan BN bukan atas aspirasi individu, tetapi adalah satu perjuangan bersama sejak sebelum kemerdekaan negara.

“Kita kena sedar apabila kita ada pandangan berbeza, tidak bererti kita tidak bersama. Ada suami isteri pun berbeza pandangan, apa lagi parti-parti politik.

“Bagaimanapun hubungan antara UMNO, MIC dan MCA kekal bersama, ada perbezaan pandangan dan sebagainya, tetapi akhirnya kedudukan kita memang sama,” katanya.

Datuk Seri M. Saravanan

Beliau berkata demikian ketika ditemui media selepas menyampaikan faedah Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) kepada balu pengawal keselamatan yang meninggal dunia setelah sekian lama terlantar sakit akibat diserang penyewa sebuah kondominium di Taman Buntong Ria, Ipoh, Perak, hari ini.

Dalam pada itu, Saravanan yang juga Menteri Sumber manusia berkata, kerjasama yang kukuh dan kesetiaan antara parti dapat dilihat selepas kekalahan BN pada Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU-14) yang lalu.

“Apabila kekalahan BN pada PRU-14 menyaksikan banyak parti meninggalkan gabungan itu, namun kerjasama MIC, MCA dan UMNO masih kekal,” katanya. 

Mengenai polemik rujuk nama bagi pentadbiran baharu adalah kerajaan Perikatan Nasional (PN) yang diketuai Perdana Menteri daripada BN, Saravanan berkata, ia terpulang kepada pandangan individu.

“Terpulanglah kepada individu hendak lihat dari sudut mana, yang penting ini adalah Kerajaan Keluarga Malaysia,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.