nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

HSKLU : MN Selangor kecewa kerajaan Selangor mungkir janji

 3 SEPT : Muafakat Nasional (MN) Negeri Selangor melahirkan rasa kesal dan dukacita di atas tindakan kerajaaan Harapan Negeri Selangor yang meneruskan tindakan menyahwartakan tanah Hutan Simpan Kuala Langat Utara (HSKLU) seluas 536.7 hektar atau bersamaan 1,326.33 ekar tanah. 

Walaupun kerajaan Negeri Selangor menerusi Exco Jawatankuasa Tetap Alam Sekitar, Hee Loy Sian telah berjanji untuk menangguh dan menyemak semula perkara itu di persidangan Dewan Negeri Selangor baru-baru ini, namun mereka melakukan tindakan di sebalik pendirian yang diambilnya. 

MN Selangor menerusi kenyataan bersama Pengerusi Badan Perhubung UMNO Negeri Selangor, Tan Sri Noh Omar dan Pesuruhjaya Badan Perhubungan PAS Negeri Selangor, Datuk Dr Ahmad Yunus Hairi

“Untuk rekod penyahwartaan tanah Hutan Paya Gambut ini telah diluluskan dalam mesyuarat MMKN17/2021 bertarikh 5 Mei 2021 dan dengan kelulusan itu nyahwarta ini direkodkan dalam Warta Kerajaan Negeri Selangor pada tarikh 12 Ogos 2021 dan terus berkuatkuasa.

MN Negeri Selangor mendesak agar kerajaan negeri akur serta menghormati suara rakyat dan langkah membatalkan penyahwartaan HSKLU

“Tindakan mengenepikan protes serta bantahan awam dan suara ahli-ahli Dewan Negeri kerajaan dan pembangkang yang lantang menolak tindakan ini cukup tidak bertanggungjawab. 

“Ini juga mencerminkan betapa kerajaan pimpinan Datuk Seri Amiruddin Shari selaku Menteri Besar tidak lagi memiliki integriti sebagaimana diikrarkan oleh Manifesto Pakatan Harapan dulu,” katanya. 

Justeru, Noh dan Ahmad Yunus menegaskan MN Negeri Selangor mendesak agar kerajaan negeri akur serta menghormati suara rakyat dan langkah membatalkan penyahwartaan ini perlu dilakukan serta-merta tanpa berdolak-dalik mahupun bermain politik.

” Kerajaan Negeri Selangor perlulah sentiasa mengamalkan tadbir urus yang baik dan penuh berintegiriti demi memberikan kualiti hidup yang baik dan bermakna buat rakyat selain memelihara dan mempertahankan negeri tercinta ini,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.