nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Airasia akan laksana kempen menarik ke Langkawi

3 SEPT: Orang ramai yang merancang ke Langkawi disaran mengambil peluang pengumuman kempen menarik yang akan dilaksanakan Asia tidak lama lagi.

Ketua Pegawai Eksekutif AirAsia Malaysia, Riad Asmat, berkata orang ramai perlu memuat turun Airasia Super App hari ini supaya tidak terlepas tawaran itu yang dirangka khas bagi membantu pemulihan sektor pelancongan di Langkawi.

“Keputusan kerajaan untuk memulakan gelembung perjalanan adalah petanda baik untuk pemulihan industri pelancongan secara keseluruhannya di Langkawi.

“Kami berharap dapat terus bekerjasama dengan kerajaan, Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) dan Tourism Malaysia, untuk menyokong pemulihan sektor pelancongan,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Riad berkata, AirAsia menyambut baik pengumuman kerajaan untuk membuka sektor pelancongan domestik di beberapa destinasi bermula dengan gelembung perjalanan Langkawi mulai 16 September 2021.

Katanya, pengumuman itu tentunya amat dinanti-nantikan oleh rakyat Malaysia dan akan menjadi pemangkin untuk penyambungan semula perjalanan domestik dan antarabangsa dalam masa terdekat berikutan keadaan yang bertambah baik dan kadar pemvaksinan yang semakin tinggi.

“Kami telah membuat persediaan rapi untuk kembali terbang dan kami ingin menjemput tetamu untuk menikmati pengalaman perjalanan yang lebih meyakinkan dan selamat bersama AirAsia.

“Keselamatan adalah keutamaan kami di samping sentiasa berusaha memastikan perjalanan yang lancar bagi semua tetamu.

“Di AirAsia, kami komited untuk melaksanakan semua protokol kesihatan dan kebersihan yang ketat untuk sepanjang perjalanan anda, termasuk di kawasan terminal sebelum dan selepas penerbangan, di laluan rayap dan kargo serta semasa penerbangan anda. Selain itu, kami telah mempertingkatkan prosedur dan inovasi yang lebih baik,” katanya.

Beliau menjelaskan, AirAsia Group kini bersedia untuk kembali terbang dengan dibarisi kakitangan hadapan yang telah divaksin sepenuhnya serta langkah keselamatan tanpa sentuhan dan kebersihan yang tertinggi, sempena pembukaan perjalanan udara dalam waktu terdekat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.