nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kalau Berjiwa Nipis, Jangan Masuk Politik

2 SEPT: Pelawak dan penyampai radio, Shahrol Shiro menyelar tindakan pelakon Hans Issac yang didakwa menyindir barisan Kabinet baharu kerajaan menerusi satu hantaran video baru-baru ini.

Shahrol atau nama sebenar, Shahrol Azizie Azmi berkata, video yang dimuat naik oleh Hans dipercayai ditujukan kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob sebagai sindiran memandangkan ia dikongsi selepas pengumuman barisan Kabinet baharu.

“Barisan yang dipilih diyakini mampu bekerja dengan baik. Jika Hans menjadi pemimpin pun, sudah tentu barisan yang dipilihnya adalah individu yang beliau senang bekerja dan saya yakin salah satunya adalah Afdlin Shauki.

“Lihat sahajalah dalam realiti bagaimana dia banyak bekerjasama untuk menghasilkan karya kerana dia yakin Afdlin dapat melakukan tugas dengan baik.

“Jika pada pandangannya tidak sama dalam politik, dia pun telah menarik bersama Afdlin turut serta dalam parti dia. Bukankah itu untuk membentuk kerjasama atau pasukan untuk menjayakan agenda parti kamu?” katanya menerusi hantaran di laman Instagram miliknya. 

SHAHROL

Terdahulu, Hans Ahad lalu telah memuat naik video memperlihatkan seorang penceramah dipercayai dari Indonesia mendakwa dalam jenakanya bahawa pemilihan menteri dibuat hanya bertanyakan soalan sifir dua darab dua.

Sementara itu, Shahrol yang juga Exco Pemuda UMNO Bahagian Kluang, Johor

berpendapat, sememangnya Kabinet terkini merupakan barisan kitar semula. 

Namun, beliau menegaskan memberi hujah ketika zaman pimpinan Pakatan Harapan (PH) sebelum ini, rakyat terpaksa hidup dalam kesengsaraan.

“Kita sudah beri peluang barisan Kabinet yang 90 peratus muka baharu sewaktu zaman PH tapi rakyat sudah cukup sengsara waktu itu. Janji minyak turun, tol dihapuskan, pendidikan percuma adalah ungkapan penyedap halwa telinga semata. Adakah mungkin kerana zaman itu PM yang kitar semula?

“Maaf Hans, saya yakin kamu tidak akan koyak kerana kamu sudah berada di dalam dunia politik. Lagi pun politik bukannya untuk mereka yang berjiwa nipis. Selamat menyambut Hari Kemerdekaan ke-64 Malaysia,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.