nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Azalina hantar Usul RUU Pemecatan Ahli Parlimen

2 SEPT: Ahli Parlimen Pengerang, Datuk Seri Azalina Othman Said, menghantar notis cadangan usul ‘Rang Undang-Undang (RUU) Pemecatan Ahli Parlimen 2021’ kepada Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Azhar Azizan Harun hari ini.

Berdasarkan salinan notis cadangan usul itu yang disertakan Azalina melalui Twitternya, akta berkenaan dinamakan ‘Akta Pemecatan Ahli Dewan Rakyat 2021’.

Azalina yang juga bekas Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat, berkata usul itu adalah selari dengan inisiatif antilompat parti yang sedang diusahakan kerajaan dan secara tidak langsung mewujudkan kebersamaan dengan semangat ‘Keluarga Malaysia’.

Selain itu, akta itu hendaklah mula berkuat kuasa pada tarikh yang ditetapkan Yang di-Pertuan Agong melalui pemberitahuan dalam Warta.

Semalam, Azalina menyatakan hasrat untuk menghantar notis usul berkenaan bagi tujuan memperkenalkan pilihan raya semula atau ‘recall election’.

Beliau berkata, notis usul itu akan dihantar mengikut Peraturan Mesyuarat 49(1) untuk RUU Ahli Yang Bukan Ahli Kerajaan, untuk dibentangkan pada persidangan Parlimen yang akan bermula 13 September ini.

Melalui akta baharu itu nanti, katanya, pengundi boleh menarik semula mandat diberikan kepada wakil rakyat yang membelakangi mereka dan hak untuk memilih wakil rakyat baharu atau mengekalkan penyandang dikembalikan kepada pengundi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.