nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ahmad Zahid Cuti Sakit, Mahkamah Setuju Tangguh Bicara

1 SEPT : Perbicaraan kes Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi yang berdepan 40 tuduhan rasuah berhubung Sistem Visa Luar Negara (VLN) ditangguhkan walaupun Presiden UMNO itu hadir ke Mahkamah Tinggi Shah Alam, hari ini.

Perbicaraan itu ditangguhkan oleh Hakim Datuk Mohd Yazid Mustafa membuat keputusan itu memandangkan Ahmad Zahid masih berada dalam cuti sakit akibat kecederaan yang dialaminya baru-baru ini.

“Mahkamah menerima permohonan pihak pembelaan minggu lalu yang memohon perbicaraan kes ini dilapangkan.

“Berdasarkan surat cuti sakit yang diserahkan pihak pembelaan hari ini, tertuduh mendapat kebenaran cuti sakit sehingga 4 September ini.

“Mahkamah bersetuju bahawa tertuduh kurang sihat untuk menghadiri perbicaraan. Sehubungan itu, perbicaraan kes ditangguhkan,” katanya.

Dalam pada itu, Mohd Yazid turut mengucapkan terima kasih kepada Ahmad Zahid atas komitmennya hadir ke mahkamah walaupun mengalami masalah kesihatan.

Terdahulu, pada prosiding itu, Timbalan Pendakwa Raya, Wan Shaharuddin Wan Ladin, memaklumkan mahkamah, pihaknya bersedia meneruskan perbicaraan dengan memanggil saksi pendakwaan.

Bagaimanapun, peguam Hamidi Mohd Noh yang mewakili Ahmad Zahid memohon penangguhan sebelum menyerahkan laporan kesihatan anak guamnya.

“Hari ini, anak guam saya hadir atas inisiatifnya sendiri untuk menunjukkan bahawa beliau sangat menghormati mahkamah walaupun masih belum sembuh,” katanya.

Wan Shahruddin kemudian tidak membantah permohonan tersebut dan berharap komitmen yang ditunjukkan Ahmad Zahid akan berterusan pada prosiding seterusnya.

Justeru, Mahkamah kemudian menetapkan 28 September, 22 Oktober, 18 hingga 19 November dan 20 hingga 24 Disember untuk menyambung perbicaraan.

Namun, Mahkamah turut mengingatkan tiada lagi penangguhan dibenarkan untuk tarikh perbicaraan baharu.

Ahmad Zahid, 68, berdepan 33 pertuduhan menerima suapan berjumlah SG$13.56 juta daripada Ultra Kirana Sdn Bhd (UKSB) sebagai dorongan untuk dirinya, sebagai Menteri Dalam Negeri, melanjutkan kontrak syarikat itu sebagai pengendali Perkhidmatan One Stop Centre (OSC) di China dan Sistem VLN serta mengekalkan kontrak perjanjian untuk membekalkan sistem bersepadu VLN kepada syarikat sama oleh Kementerian Dalam Negeri (KDN).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.