nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Singapura umum capai imuniti kelompok

31OGOS: Singapura mengumumkan berjaya mencapai imuniti kelompok kebangsaan apabila 80 peratus daripada 5.9 juta penduduknya lengkap vaksinasi COVID-19.

Kejayaan ini bermakna Singapura sudah melangkah setapak lagi ke hadapan dalam memastikan penduduk kita dilindungi daripada COVID-19.

Menteri Kesihatan, Ong Ye Kung menyifatkannya sebagai satu kejayaan besar dalam menangani penularan coronavirus.

“Ini adalah hasil usaha pelbagai pihak terutama petugas barisan hadapan dan penduduk Singapura sendiri yang tampil menerima vaksin demi melindungi diri dan orang sekeliling mereka,” katanya yang memuat naik pencapaian itu di laman Facebook.

Menurut Ye Kung, kejayaan itu diperoleh menerusi program suntikan vaksin dari rumah ke rumah dengan 4,300 warga Singapura mendapatkan dua dos suntikan mereka.

Kementerian menyasarkan untuk menyelesaikan semua baki penerimaan suntikan vaksin di rumah menjelang akhir September ini.

“Setiap minggu, kami terus menerima sekitar 700 permintaan untuk menjalankan suntikan vaksinasi di rumah.

“Bagi memenuhi permintaan ini, lebih 200 doktor dan jururawat sukarela dengan bantuan Pasukan Tentera Singapura (SAF) disediakan, membolehkan kami berjaya menggandakan jumlah pasukan vaksinasi rumah ke rumah daripada 11 kepada 33.

“Ucapan terima kasih kepada petugas barisan hadapan kerana hasil kerja keras mereka, kami dapat mengurangkan separuh masa menunggu untuk suntikan vaksin daripada lapan minggu kepada empat minggu saja,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.