nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ketepi perbezaan politik, perbaharui iltizam nasional

31 OGOS : Bagi menghayati tema Hari Kebangsaan 2021, “Malaysia Prihatin”, Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) berazam dan bertekad untuk memperkasakan amalan politik khidmat bakti kepada rakyat di semua peringkat. 

Presidennya, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, komitmen ini sangat perlu dalam usaha membantu rakyat yang masih terkesan akibat pandemik COVID-19 yang melanda negara.

Justeru, bekas Perdana Menteri itu menyeru agar semua pihak untuk mengetepikan segala perbezaan yang ada dan seterusnya memperbaharui iltizam nasional secara kolektif untuk terus fokus kepada agenda membangunkan negara dan membela rakyat.

“Usaha yang berterusan perlu untuk mengukuhkan perpaduan antara rakyat Malaysia yang majmuk dan seterusnya menjadi pemangkin atau pemacu kepada
kemajuan negara di masa hadapan daripada segala aspek seperti ekonomi, pendidikan dan sosial.

“BERSATU juga menyambut baik konsep “Keluarga Malaysia” yang dibawa oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob. 

“BERSATU turut menyifatkan bahawa pendekatan tersebut adalah amat bertepatan bagi memelihara keharmonian
antara rakyat Malaysia yang berbilang agama, bangsa dan budaya, “katanya menerusi kenyataan media, hari ini. 

Pada masa sama, Muhyiddin yang juga merupakan Pengerusi Perikatan Nasional (PN) menyakini bahawa barisan Jemaah Menteri yang baharu dilantik di bawah pimpinan Ismail Sabri mampu untuk mentadbir negara. 

“Ini selari dengan aspirasi rakyat yang mahukan proses pemulihan negara yang telah dirancang, berjalan dengan lebih lancar dan inklusif,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.