nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hishammuddin berharap anggota tentera ditemui selamat

30 OGOS: Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Hishammuddin Hussein, berharap Lans Koperal Mohammad Azrin Mohamad Isa yang dilaporkan hilang ketika latihan Tentera Darat Malaysia (TDM), di Sungai Pahang, semalam, akan ditemui segera dan selamat.

Hishammuddin yang baru memulakan tugasnya hari ini berkata beliau difahamkan pihak TDM yang dibantu oleh pihak bomba, polis dan Angkatan Pertahanan Awam Malaysia (APM) masih lagi meneruskan operasi mencari dan menyelamat mangsa.

“Saya difahamkan operasi mencari dan menyelamat masih digerakkan dengan diketuai TDM dibantu pihak bomba, polis dan Angkatan Pertahanan Awam Malaysia (APM).

“Tiada harapan lebih besar selain mahu Lans Koperal Mohamad Azrin ditemui dalam keadaan selamat,” katanya dalam satu ciapan di laman Twitternya sebentar tadi.

Mengulas lanjut, Hishammuddin berkata beliau juga akan memastikan TDM melakukan apa jua yang terdaya dalam operasi pencarian itu bagi memastikan anggota yang hilang segera ditemui.

“Panglima Tentera Darat juga berada di lokasi kejadian. Saya akan terus pantau rapat perkembangan ini. Marilah kita doakan semoga operasi ini dipermudahkan,” katanya.

Terdahulu, media melaporkan seorang anggota tentera darat dari 10 Briged PARA dilaporkan hilang ketika menjalani latihan penyusupan menyeberangi Sungai Pahang, semalam.

Lans Koperal Mohamad Azrin yang juga anggota tinjau dari Kompeni PANDURA (Para) dikhuatiri lemas ketika mengambil bahagian dalam Eksesais Para Predator Siri 1/2021.

TDM dalam kenyataan hari ini, berkata pihaknya sudah menggerakkan anggota untuk melakukan operasi mencari dan menyelamat (SAR) di lokasi kejadian, namun tiada penemuan mangsa sehingga kini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.