nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Anggota tentera dipercayai lemas di Sungai Pahang

30 OGOS: Tentera Darat Malaysia (TDM) mengesahkan seorang anggotanya dipercayai lemas semasa menjalani latihan penyusupan menyeberangi Sungai Pahang di Kampung Batu Bor, Bera, Pahang, semalam.

Kejadian yang berlaku ketika Eksesais Para Predator Siri 1/2021 pada jam 4.40 petang itu membabitkan anggota tinjau pasukan Kompeni Pandura, Lans Koperal Mohamad Azrin Mohamad Isa daripada 10 Briged Para.

TDM dalam kenyataan hari ini, berkata pihaknya sudah menggerakkan anggota untuk melakukan operasi mencari dan menyelamat (SAR) di lokasi kejadian, namun tiada penemuan mangsa sehingga kini.

“Berikutan itu, operasi SAR bersama Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Zon 2 Pahang dilaksanakan di tempat kejadian pada jam 4.50 petang semalam.

“Ia turut dibantu Polis Diraja Malaysia (PDRM), Angkatan Pertahanan Awam Malaysia (APM) dan orang kampung di kawasan mangsa kali terakhir dilihat,” katanya.

Katanya, SAR di lokasi kejadian ditangguhkan sementara pada jam 7 malam tadi, kerana cuaca semakin gelap dan operasi disambung hari ini.

“Sebarang perkembangan mengenai kejadian itu akan dimaklumkan dari semasa ke semasa.

“TDM berharap masyarakat tidak membuat sebarang spekulasi yang boleh mengganggu misi pencarian dan bagi menjaga perasaan waris mangsa,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.