nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pemergian Lajim Ukim Satu Kehilangan Buat Muhyiddin

29 OGOS: Bekas Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin menzahirkan ucapan takziah atas pemergian Pengerusi Amanah Ikhtiar Malaysia, Datuk Seri Lajim Ukim, hari ini. 

Muhyiddin yang juga Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) meluahkan kesedihannya bahawa pemergian Lajim merupakan satu kehilangan buat dirinya. 

“Allahyarham merupakan seorang ahli politik berpengalaman yang banyak berjasa dalam mencorakkan hala tuju parti itu. 

“Jasa yang saya dan seluruh kepimpinan dan ahli BERSATU amat-amat hargai sehingga kini. Pemergian Allahyarham merupakan satu kehilangan buat saya. 

“Saya dan keluarga mengucapkan takziah kepada seluruh keluarga Allahyarham atas pemergian orang yang tersayang. Semoga tabah melalui saat yang mendukacitakan ini, ” luah Muhyiddin menerusi hantaran di Facebook miliknya, hari ini. 

Terdahulu, Lajim yang dirawat akibat jangkitan COVID-19 sejak kira-kira dua minggu lalu meninggal dunia pada jam 6.23 pagi tadi di Hospital KPJ, Kota Kinabalu, hari ini. 

Dalam pada itu, Muhyiddin memaklumkan, Lajim yang juga merupakan Ahli Majlis Tertinggi BERSATU merupakan seorang sahabat dan rakan seperjuangan yang amat dikenali Muhyiddin serta pernah bersama-sama berkhidmat dalam Kerajaan sebelum ini.

“Mewakili parti dan Perikatan Nasional (PN), saya merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih atas jasa bakti Allahyarham sepanjang bergelar Ahli Majlis Tertinggi BERSATU dan juga selaku Pengerusi Amanah Ikhtiar Malaysia.

“Sama-samalah kita sedekahkan Al-Fatihah. Semoga amalan baik Allahyarham mendapat ganjaran dari Allah SWT dan rohnya ditempatkan bersama orang beriman dan beramal soleh,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.