nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

37 Lokaliti PKPD di Terengganu, Sabah Tamat Malam Ini

29 OGOS: Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) di 34 lokaliti di Terengganu akan berakhir mulai tengah malam ini.

Pada masa sama, Ketua Pengarah Keselamatan Negara, Datuk Rodzi Md Saad turut mengesahkan Kampung Mantanau, Kampung Pirasan Ulu dan Kampung Suang Punggur di Kota Belud, Sabah turut ditamatkan esok seperti yang dijadualkan.

Di Terengganu, beliau mengesahkan lokaliti yang akan ditamatkan di Mukim Sura, Dungun adalah di Taman Delima Batu 6, Rumah Awam Kos Rendah (RAKR) Gong Pasir, Kampung Gong Pasir, Balai Besar, dan Taman Maidam. 

RODZI

“Selain itu, lokaliti yang terlibat di Mukim Sura adalah Sura Melati, Batu 5, Batu 7 Paya Balai Besar Sura Tengah, Alor Tempoyak, Pak Sabah Sura Lapangan Terbang, Taman Rakyat Jaya. 

“19 lokaliti di Mukim Kuala Dungun turut ditamatkan iaitu Sungai Buaya, Kubang Miang, Tanah Lot, Teratai, Lembah, Teluk Lipat, Padang Jambu, Alor Tembesu, Nibong, Sura Utara, Bukit Chatak Tengah Batu 48, Kampung Molek, Sura Gate, Bijangga, Bukit Chatak, Sungai Udang, Tembesu Akar dan Sungai Penaga.

“Sementara itu, Kampung Bukit Cina, Mukim Pasir Akar di Besut, Terengganu turut ditamatkan mulai esok seperti yang telah dijadualkan,” katanya menerusi kenyataan media perkembangan harian PKPD, hari ini. 

Dalam pada itu, Rodzi memaklumkan PKPD akan dilaksanakan di tiga lokaliti di Sabah dan Johor selama 14 hari bermula Selasa ini hingga 13 September.

Beliau berkata, keputusan itu dibuat selepas meneliti pembentangan oleh Kementerian Kesihatan (KKM) mengenai penilaian risiko serta trend jangkitan COVID-19 di lokaliti terbabit.

“PKPD di Sabah membabitkan Kampung Bukit Gemuk, Tawau serta Kampung Nasakot, Ranau manakala Johor di Kampung Nelayan Benut, Mukim Sungai Pinggan, Pontian.

“Prosedur operasi standard (SOP) bagi semua PKPD sama seperti diumumkan sebelum ini. 

“Selain itu, PKPD di Taman Megah Jaya (Lorong 2, 3, 9 dan 10), Tawau, Sabah yang sepatutnya tamat esok akan dilanjutkan 14 hari lagi hingga 13 September ini,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.