nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Takiyuddin tolak dakwaan tukar portfolio isu ordinan darurat

28 OGOS: Setiausaha Agung PAS, Datuk Seri Takiyuddin Hassan, menafikan pertukaran portfolionya dari Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Parlimen dan Undang-Undang) kepada Menteri Tenaga dan Sumber Asli, ekoran kegagalannya menguruskan isu pembatalan Ordinan Darurat, baru-baru ini.

Ahli Parlimen Kota Bharu itu menegaskan, pertukaran portfolio seseorang Menteri Kabinet adalah perkara biasa dalam pembentukan sesuatu kerajaan baharu.

“Mengenai pertukaran portfolio ini saya rasa tiada kaitan (isu pembatalan Ordinan Darurat) kerana ini satu kerajaan baharu yang mana setiap portfolio itu sudah tentu diletakkan orang yang sesuai.

“Sebagai contoh saya dulu (menteri) undang-undang. (Sekarang) diletakkan juga seorang yang berlatarbelakangkan undang-undang yang mana beliau (Datuk Seri Dr Wan Junaidi Tuanku Jaafar) seorang peguam, bekas Timbalan Speaker dan ada pengetahuan serta pengalaman undang-undang yang luas.

“Saya rasa perkara ini biasa, tiada sebab tertentu. Kalau saya dilantik semula di situ (portfolio terdahulu) pun saya boleh bekerja dan kalau tempat lain pun dapat teruskan kerja,” katanya ketika ditemui wakil media di Kota Bharu hari ini.

Mengulas lanjut, Takiyuddin berkata, walaupun bidang tugas barunya adalah berbeza dan lebih cenderung ke arah teknikal, tetapi masih merangkumi banyak aspek perundangan.

Ditanya adakah pelantikan dalam portfolio baharu itu seakan ada penurunan berbanding jawatan lama, Takiyiddin berkata, ia terpulang kepada penilaian masing-masing.

“Downgrade atau tidak terpulang kepada penilaian masing-masing kerana satu-satu portfolio itu bergantung kepada individu itu sendiri.

“Buktikan dia boleh melaksanakan kerja dengan baik, itu yang lebih penting dan saya tekad akan bekerja sebaik mungkin dalam kementerian baharu ini untuk berkhidmat kepada rakyat serta negara,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.