nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Khairy Respons Video Tidak Dibenar Rakam ketika disuntik

27 OGOS: Menteri Kesihatan baharu, Khairy Jamaluddin memberikan respons terhadap video petugas kesihatan yang tidak membenarkan penerima vaksin merakamkan proses vaksinasi yang tular di media sosial sejak semalam.

“Assalamualaikum” Ringkas kata Khairy terhadap satu video tular antara lain memaparkan suara yang menyebut “tak boleh rakam, KJ dah letak jawatan. KKM punya prosedur tak boleh rakam.”

Respons menerusi ciapan di laman Twitter milik Khairy dibuat sejam selepas senarai Jemaah Menteri diumumkan di mana Ahli Parlimen Rembau itu bertukar portfolio dari Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi kepada Menteri Kesihatan. 

Pada masa sama, Khairy turut berkongsi video yang berdurasi lapan saat itu di media sosial miliknya yang memaparkan seorang lelaki mahu merakam detik-detik dia disuntik vaksin namun tidak dibenarkan berbuat demikian oleh salah seorang petugas kesihatan di situ.

KHAIRY

Bagaimanapun, menurut lelaki tersebut jururawat yang menyuntik vaksin memberi kebenaran untuk dia merakam video tetapi dihalang oleh seorang petugas lain yang turut berada di situ.

Terdahulu, Khairy yang sebelum ini Menteri Penyelaras Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK) pada 23 Julai lalu memaklumkan, orang ramai dibenarkan merakam proses vaksinasi di pusat pemberian vaksin (PPV).

Bekas Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi turut mengarahkan supaya prosedur operasi standard (SOP) diamalkan dengan menunjukkan picagari vaksin yang diisi dengan sempurna kepada penerima.

Pengumuman itu dibuat selepas terdapat aduan dua individu yang mendakwa mereka menerima suntikan kosong.

Individu lain pula mendakwa mereka tidak dibenarkan merakam video atau merakam gambar.

Sementara itu, barisan Kabinet baharu akan mengangkat sumpah di hadapan Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah pada Isnin ini di Istana Negara. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.