nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Didoakan Negara Kembali Bangkit Perangi COVID-19

27 OGOS: Bekas Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama), Senator Datuk Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri merakamkan tahniah kepada penggantinya, Senator Idris Ahmad yang kini mengambil alih portfolionya serta Datuk Ahmad Marzuk Shaary yang dilantik menjadi timbalan menteri.

Pada masa sama, beliau menzahirkan doa agar negara kembali bangkit susulan pelantikan Kabinet baharu di bawah kepemimpinan Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob.

Ahli Dewan Negara itu juga meluahkan permohonan maaf kepada semua barisan agensi agama peringkat Persekutuan di bawah Menteri di Jabatan Perdana Menteri sekiranya terdapat kekasaran yang berlaku ketika menjawat jawatan itu.

IDRIS

“Alhamdulillah, syukur kepada Allah SWT. Barisan Kabinet baharu telah pun diumumkan oleh Perdana Menteri.

“Mohon maaf kepada semua barisan agensi-agensi agama peringkat Persekutuan di bawah Menteri di Jabatan Perdana Menteri andai ada yang saya terkasar bahasa sepanjang kita sama-sama bekerja.

“Doa saya semoga negara yang kita cintai ini terus makmur, maju dan bangkit kembali pada era endemik COVID-19,” katanya menerusi hantaran di Facebook miliknya, hari ini. 

Sebelum mengisi portfolio itu, Zulkifli merupakan Mufti Wilayah Persekutuan ketujuh dan menjadi antara agamawan yang sangat disegani serta menjadi rujukan rakyat di negara ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.