nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Permohonan UMNO batal saman SRC didengar 10 November ini

26 OGOS : Mahkamah Tinggi hari ini menetapkan tarikh 10 November untuk mendengar permohonan UMNO membatalkan saman yang difailkan SRC International Sdn Bhd terhadap parti politik itu.

SRC International yang juga anak syarikat kepada 1Malaysia Development Berhad (1MDB) memfailkan saman terhadap UMNO atas dakwaan menerima wang berjumlah RM16 juta yang diseleweng daripada syarikat itu.

SRC International memfailkan saman tersebut bersama beberapa anak syarikatnya iaitu Gandingan Mentari Sdn Bhd dan Jendela Pinggiran Sdn Bhd.

Seorang peguam daripada Rosli Dahlan Saravana Partnership yang mewakili ketiga-tiga plaintif, berkata kepada Bernama, mahkamah menetapkan tarikh itu ketika pengurusan kes di hadapan Pesuruhjaya Kehakiman, Quay Chew Soon dan permohonan akan didengar pada 9 pagi menerusi aplikasi Zoom.

Plaintif mendakwa parti politik itu mengetahui wang berkenaan adalah milik SRC International dan UMNO tidak mempunyai asas menerima dana terbabit.

Pada 10 Mei lalu, Kementerian Kewangan mengesahkan 1MDB dan anak syarikatnya SRC International Sdn Bhd memfailkan 22 saman bagi mendapatkan semula aset bernilai lebih RM96.6 billion termasuk RM300 juta daripada pelbagai pihak tempatan.

Kementerian itu menyebut, writ saman terbabit difailkan pada 7 Mei lalu, iaitu enam oleh 1MDB dan 16 oleh SRC.

Saman difailkan 1MDB terhadap sembilan entiti termasuk dua institusi kewangan asing dan 25 individu manakala SRC memfailkan saman terhadap lapan entiti serta 15 individu atas pelbagai salah laku.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.