nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Taliban rayu jangan pindahkan tenaga pakar warga Afghanistan

25 OGOS: Taliban meminta warga Afghanistan yang berkemahiran tidak meninggalkan negara itu kerana kepakaran mereka amat ditagih di Afghanistan.

Jurucakapnya, Zabihullah Mujahid, mendakwa Amerika Syarikat (AS) turut membawa keluar tenaga pakar dari Afghanistan terutama jurutera dan doktor.

“Kami minta mereka (AS) menghentikannya, negara ini memerlukan kepakaran untuk bangun kembali dan mereka seharusnya tidak dibawa ke negara lain.

“Kami tidak akan melanjutkan tarikh akhir pemindahan kerana AS mempunyai banyak pesawat dan menguasai lapangan terbang.

“AS mempunyai cukup masa dan keperluan logistik untuk membawa rakyat dan kontraktor mereka pulang,” katanya yang turut mengumumkan beberapa tuntutan Taliban pada sidang media semalam.

Mujahid juga cuba memberi jaminan dengan menjanjikan wanita akan dibenarkan kembali bekerja sebaik keselamatan negara dipulihkan.

Menurut kerajaan AS, sekitar 50,000 warga asing dan Afghanistan sudah meninggalkan negara itu dari lapangan terbang di Kabul sejak ia ditawan Taliban 10 hari lalu.

Mereka bertindak melarikan diri ekoran bimbang Taliban akan mengulangi pelaksanaan undang-undang Syariah yang ketat seperti mana tahun 1996-2001.

Pada masa sama, Taliban mengulangi pendirian mereka tidak akan melanjutkan tarikh akhir pemindahan 31 Ogos ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.