nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ahli Parlimen Seratok bidas kenyataan Syed Husin Ali

25 OGOS : Tan Sri Muhyiddin Yassin bukanlah Perdana Menteri yang terburuk seperti yang didakwa bekas Timbalan Presiden PKR, Syed Husin Ali, namun antara yang terbaik pernah ada untuk negara ini. 

Perkara itu ditegaskan Ahli Parlimen Saratok, Datuk Ali Biju yang membidas kenyataan dakwaan Syed Husin kononnya Muhyiddin adalah Perdana Menteri ‘terburuk’ yang pernah ada di negara ini.  

Beliau berkata, tiada Perdana Menteri sebelum Pengerusi Perikatan Nasional (PN) itu yang sanggup mengorbankan tugasnya dengan menolak untuk berkompromi atas prinsip penting.

“Muhyiddin sanggup mengorbankan kedudukan sebagai Perdana Menteri kerana mengikut lunas undang-undang dan bertegas tidak mahu campur tangan dalam urusan mahkamah.

“Kenyataan Syed Ali ternyata jauh sekali tersasar untuk mengatakan Muhyiddin Perdana Menteri terburuk, bahkan beliaulah yang telah meletakkan satu standard pada tingkah laku yang sepatutnya dilakukan sebagai Perdana Menteri,” katanya menerusi kenyataan hari ini.

Beliau berkata demikian bagi mengulas mengenai portal berita dalam talian, Syed Husin menyatakan bahawa sejarah tidak akan menilai Muhyiddin sebagai Perdana Menteri.

Dalam pada itu, Ali memaklumkan beliau tidak terkejut dengan serangan Syed Husin kepada Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BSRSATU).

“Serangan politik ini adalah demi kepentingan politik pembangkang dan penyokongnya untuk menjatuhkan reputasi Muhyiddin sebagai bekas Perdana Menteri, tetapi hakikatnya sejarah dan rakyat akan menilai beliau dengan pandangan yang berbeza.

“Dab jangan kita lupa, Muhyiddin merupakan satu-satunya Perdana Menteri menawarkan tujuh perkara untuk pembaharuan dalam landskap politik negara,” tegasnya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.