nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Taliban ‘ingatkan’ AS keluar dalam tempoh seminggu

24 OGOS: Gerakan Taliban melaungkan amaran kepada Amerika Syarikat (AS) dan sekutunya supaya tidak melanjutkan tempoh pemindahan di ibu negara Afghanistan atau berdepan tindakan tegas.

Amaran tegas itu susulan situasi semakin kecoh di Lapangan Terbang Antarabangsa Hamid Karzai.

Jurucakapnya, Suhail Shaheen dengan tegas menyatakan AS dan United Kingdom (UK) perlu keluar pada tarikh akhir yang ditetapkan iaitu pada 31 Ogos ini.

“Jawapan kami adalah tidak jika AS atau UK mahu pelanjutan tempoh atau mereka akan berdepan ‘akibat’ tindakan itu.

“Pelanjutan tempoh seakan-akan meneruskan tempoh pendudukan mereka di negara ini,” katanya.

Sementara itu, dua sumber Taliban memaklumkan kumpulan tersebut tidak akan mengumumkan penubuhan kerajaan atau kabinet baharu sehingga tentera terakhir AS meninggalkan Kabul.

Pada Ahad, Presiden AS, Joe Biden yang berdepan desakan banyak pihak menegaskan beliau tidak berhasrat untuk melanjutkan tempoh operasi pemindahan berskala besar dan paling mencabar itu walaupun hanya berbaki seminggu lagi.

Ketika ini, keadaan semakin meruncing di lapangan terbang di Kabul yang turut menyaksikan sekurang-kurangnya lapan maut dalam insiden kekecohan tersebut yang berlarutan sejak seminggu lalu.

Dalam kejadian terbaru, seorang pengawal warga tempatan terbunuh manakala tiga yang lain cedera dalam insiden berbalas tembakan antara pengawal Afghanistan dan kumpulan penyerang tidak dikenali hingga memaksa tentera Jerman serta AS campur tangan ketika serangan di pintu utara lapangan terbang berkenaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.