nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Raja Perlis harap Ismail Sabri bawa kestabilan pada negara

24 OGOS: Raja Perlis, Tuanku Syed Sirajuddin Putra Jamalullail, menitahkan semua pemimpin politik di negeri berkenaan supaya dapat mengetepikan kepentingan peribadi, berfikiran rasional dan saling bekerjasama dengan meletakkan kepentingan rakyat di hadapan.

Tuanku Syed Sirajuddin bertitah tindakan itu perlu kerana kekeliruan dan ketidaktentuan politik di negara ini sekarang adalah tidak sihat kepada iklim pelaburan negara dan pelabur tidak akan tertarik untuk melabur dalam situasi begini.

“Pelabur sedia ada mungkin akan menarik pelaburan mereka dan berhijrah ke negara lain yang dilihat lebih menarik. Jika situasi berkenaan berterusan maka ia akan merencatkan agenda pembangunan negara.

“Bagaimanapun beta merasa agak lega kerana iklim politik di Perlis adalah tenang dan stabil. Beta ingin menyeru supaya ahli berhormat (Ahli Dewan Undangan Negeri) sentiasa berfikiran rasional dan saling bekerjasama dalam mengekalkan kestabilan ini.

“Letakkan kepentingan rakyat di hadapan mengatasi kepentingan politik peribadi. Beta yakin dengan perancangan teliti Kerajaan Negeri, didorong pula oleh suasana politik yang stabil, Perlis akan menjadi destinasi menarik kepada pelabur-pelabur dan akan terus bergerak maju,” titahnya.

Tuanku Syed Sirajuddin demikian ketika menyempurnakan Istiadat Perasmian Penggal Persidangan Keempat, Dewan Undangan Negeri (DUN) Ke-14 di Kompleks DUN Perlis hari ini.

Mengulas lanjut, Tuanku Syed Sirajuddin bertitah baginda bersyukur kerana Perlis telah memasuki Fasa Tiga Program Pemulihan Nasional (PPN).

“Ini bermakna rakyat sudah dapat bergerak dengan lebih bebas, rakyat boleh menjalankan lebih banyak lagi aktiviti ekonomi harian dan berpeluang mencari punca pendapatan untuk mengurangkan bebanan kos hidup keluarga serta ia menyumbang kepada pemulihan ekonomi dengan lebih cepat,” titah baginda.

Dalam pada itu Tuanku Syed Sirajuddin juga berharap pelantikan Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob sebagai Perdana Menteri kesembilan akan membawa kepada kestabilan negara.

Baginda juga berharap Ismail Sabri mampu mengurus dan menangani pandemik COVID-19 yang memberi kesan mendalam terhadap kehidupan rakyat.

“Beta ingin merakamkan setinggi-tinggi ucapan tahniah kepada Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob di atas pelantikan sebagai perdana menteri kesembilan dan berharap agenda pembangunan negara dapat diteruskan bagi meningkatkan taraf sosial ekonomi rakyat yang terjejas akibat wabak pandemik COVID-19,” titahnya.

Baginda turut menzahirkan ucapan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada semua pihak yang terbabit dalam usaha menangani wabak ini.

Titah baginda peranan besar mereka berada di barisan hadapan perlu diberikan pujian dan syabas kepada seluruh rakyat yang telah memberikan kerjasama rapat dengan mematuhi prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan oleh kerajaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.