nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis Tahan Remaja Jual Surat Palsu MITI Di Media Sosial

23 OGOS: Polis Johor menumpaskan satu sindiket penjualan dan pemalsuan surat Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) dan surat akuan majikan bagi tujuan merentas negeri dengan penahanan empat remaja di sekitar Bandaraya Johor Bahru, pada 5 Ogos lalu.

Ketua Polis Johor, Datuk Ayob Khan Mydin Pitchay berkata keempat-empat suspek iaiti dua lelaki dan dua wanita berusia 16 hingga 19 tahun itu ditahan Jabatan Siasatan Jenayah Komersial (JSJK) Johor dibantu JSJK Bukit Aman, sekitar pukul 8.30 malam sehingga 10.30 malam.

Beliau berkata kumpulan berkenaan dipercayai mula aktif  beroperasi sejak Mac tahun ini dan dikatakan sudah menjual
250 dokumen palsu kepada pelanggan mereka di seluruh Semenanjung Malaysia dengan keuntungan sebanyak RM37,500.

“Modus operandi mereka adalah dengan mengiklankan perkhidmatan di media sosial termasuk Instagram, Facebook dan WeChat dengan menjual surat itu pada harga RM150.

“Empat individu ini menerima komisen sebanyak RM50 hingga RM100 setiap seorang bagi setiap dokumen yang berjaya dijual kepada pelanggan mereka,” katanya pada sidang media, di Johor Bahru hari ini.

Polis tidak menolak kemungkinan ada penglibatan orang dalam terbabit dengan kes yang sedang disiasat mengikut Seksyen 420 Kanun Keseksaan berkenaan.

Mengulas lanjut, Ayob berkata, sindiket itu juga pada masa sama didapati menggunakan kod respons pantas atau Kod QR yang boleh diimbas di surat palsu berkenaan yang sekali gus menyukarkan pihak polis di Sekatan Jalan Raya (SJR) untuk mengesan.

Namun, Ayob berkata siasatan polis mendapati penama yang membawa surat ini di SJR adalah bukan pekerja syarikat seperti yang tertera di surat palsu itu.

Berikutan itu, polis tidak menolak kemungkinan ada penglibatan orang dalam terbabit dengan kes yang sedang disiasat mengikut Seksyen 420 Kanun Keseksaan berkenaan.

“Polis juga sedang mengesan seorang lelaki berusia 21 tahun, dipercayai dalang sindiket itu dikenali sebagai Nicholas Chai Jia Han, yang beralamat di No 49 Jalan Bukit Kontang, Taman Ria, Tangkak.

“Individu ini dikehendaki mengikut Seksyen 420 Kanun Keseksaan dan sebarang maklumat orang ramai diminta menghubungi ASP Timmy Anak Aheng di talian 019-7773728 atau balai polis berhampiran,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.