nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Berlapang Dada Demi Bersama Perangi COVID-19

21 OGOS: Inilah masa untuk semua pihak berlapang dada dan berjiwa besar memandang ke hadapan demi rakyat dan negara yang terkesan akibat krisis dan ancaman pandemik COVID-19.

Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi, berkata kerajaan baharu diminta memfokuskan kepada usaha untuk terus memerangi pandemik COVID-19 dengan segera demi kemaslahatan rakyat serta negara.

Beliau yang juga Pengerusi Barisan Nasional (PN) berkata, Agong juga sebelum ini menitahkan harapannya supaya semua ahli Parlimen baik kerajaan dan pembangkang supaya mengetepikan agenda politik masing-masing.

ZAHID

“Intipati titah Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah Abdullah wajarlah dihayati. 

“Justeru, Yang di-Pertuan Agong meminta rakyat tidak lagi dibebani dengan kemelut politik. Intipati titah baginda ini jelas menunjukkan Yang di-Pertuan Agong cakna tentang realiti keadaan negara selama ini.

“Maka sebagai rakyat Tuanku, sewajarnya semua pihak menyahut seruan demi kebaikan berkenaan,” katanya menerusi hantaran di Facebook miliknya, hari ini.

Dalam pada itu, Timbalan Presiden UMNO, Datuk Seri Mohamad Hasan berkata, Ismail Sabri perlu diberi kebebasan berunding dengan pelbagai pihak termasuk parti politik. 

MOHAMAD

Beliau berkata, ini sebagai panduan untuk membentuk Kabinet yang berfokus dalam menyelesaikan permasalahan COVID-19 dan pemulihan ekonomi negara.

Tahniah setinggi-tingginya kepada Datuk Seri Ismail Sabri kerana telah dilantik sebagai Perdana Menteri Kesembilan.

“Beliau akan memulakan tugas dengan tanggungjawab yang sangat berat dan mencabar dalam waktu yang sangat luar biasa. 

“Insya-Allah seluruh kepemimpinan parti akan membantu dan mendokong dengan sebaiknya kepemimpinan beliau,” katanya dalam menerusi kenyataan di Instagram miliknya, hari ini. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.