nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UMNO Sabah, STAR dan PBS yakin Ismail Sabri pilihan terbaik

20 OGOS: UMNO Sabah melahirkan keyakinan Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob mampu mengetuai kerajaan Pusat dengan baik bagi menangani pandemik COVID-19 dengan lebih berkesan.

Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin berkata, pelantikan Ahli Parlimen Bera itu juga dapat menstabilkan semula politik negara.

“Kita yakin beliau boleh memimpin dengan baik berdasarkan pengalaman luasnya dalam pentadbiran kerajaan sebelum ini.

“Kita juga yakin pelantikan Ismail Sabri dapat menstabilkan semula politik negara agar tumpuan dapat diberikan kepada usaha yang menjurus kepada kesihatan, pemulihan ekonomi dan pembangunan,” katanya dalam kenyataan hari ini.

ISMAIL SABRI

Presiden, Parti Solidariti Tanah Airku (STAR) Datuk Seri Jeffrey Kitingan pula berharap masalah semasa yang membelenggu rakyat dapat diberikan tumpuan dengan pelantikan Ismail Sabri sebagai Perdana Menteri ke-9.

Beliau berkata, kabinet baharu yang akan dilantik juga perlu beri tumpuan kepada isu Sabah dan Sarawak termasuk Perjanjian Malaysia 1963 (MA63).

‘’Jadi saya harap dengan penyelesaian kemelut politik itu, bolehlah kita menumpukan perhatian kepada isu-isu dan masalah yang kita hadapi sekarang, iaitu pandemik COVID-19 kerana kebajikan rakyat dan ekonomi.

‘’Dalam masa yang sama, saya berharap kabinet baharu akan mengambil kira atau memberi tumpuan kepada isu Sabah dan Sarawak khususnya hak-hak kita yang termaktub dalam Perlembagaan dan juga MA63,’’ katanya dalam satu kenyataan.

Dalam pada itu Presiden Parti Bersatu Sabah (PBS), Datuk Seri Maximus Ongkili menyifatkan pengalaman dimiliki Ismail Sabri sebagai Menteri Kanan selama 17 bulan dalam pentadbiran sebelum ini nyata menyerlahkan kepimpinan dan kemampuannya.

“Sebelum ini, dia berjaya membuktikan tokoh kepimpinannya dan memainkan peranan sebagai Menteri Kanan Pertahanan dan Timbalan Perdana Menteri dalam memerangi pandemik COVID-19.

‘’Kami berkeyakinan Ismail Sabri mampu menggalas jawatan sebagai Perdana Menteri dengan baik dan PBS akan terus bekerjasama dalam perkara-perkara melibatkan pembangunan dan keselamatan.

‘’Selain itu, kerjasama ini pastinya akan melibatkan keperluan keselamatan di Sabah dan Sarawak selain memberi tumpuan kepada penyelesaian Perjanjian Malaysia 1963 (MA63),’’ katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.